A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Hefner Károly

 
Beosztása: Menedzser, operatőr
Nem: Férfi
Életkor: 34 (születésnap: július 06.)
Testalkat: Nem egy égimeszelő, nagyjából a száznyolcvan centi felett néhánnyal akadt meg a növésben. Inkább csontos, mint testes, de azért egy kis izomzat is szorult rá.
Vonások: Tud nagyon komoly, és felelőségteljes fejet vágni – és közben orbitális hülyeségeket mondani. Ennek ellenére egyelőre inkább mondanánk kölyökképűnek.
Szem: Világoskék.
Haj: Hullámos, világosbarna fürtök. Amiket nem, nem enged kivasalni.
Általános öltözet
Mint a legtöbb korabeli: farmerek, pólók, inkább a világos színek, mint a sötétek, és akad egy-két márkás holmi is a szekrényében.
Első benyomás, kisugárzás
Ha munkáról van szó, akkor nagyon odateszi magát, de azon kívül még mindig egy nagyra nőtt óvodás. Előszeretettel heccel másokat, esetenként kritizálja őket, és bizony megesik, hogy későn veszi észre, hogy túl messzire ment, szavait pedig túl komolyan vették. Tény, nem egyszer közölte már, hogy nebántsvirág lelkivilágúak inkább kerüljék a társaságát, mert nem szokása moderálni magát.

Leírás

Hefnerék a két ikerfiú után már igazán szerettek volna egy lányt is a családba. A név, azaz Karolina már meg is volt, mint ahogy a rózsaszínre festett szoba is, a csomó lányos babakellékkel meg egyéb szükséges holmik, amire idővel a legifjabb nőnemű jövevénynek szüksége lehet. Tényleg mindenki abban a mély meggyőződésben élt, hogy egy kislány lát majd napvilágot – így követte el hát „kedvenc” mókamesterünk legelső tréfáját, és megszületett, mint fiú. Így lett Karolinából Károly, a rózsaszín szoba kék, és ajándékozódott tovább az összes cucc, ami nem éppen illett egy fiúgyerekhez.
Mint legkisebb gyerek sose lehetett panasza a családjára. Testvéreivel elég jól kijött, és ez napjainkban se változott, csupán esetleg annyit, hogy kedves öccsüknek mára már nagyobb a szája, és kedves elszólásait néha nehéz nem megjutalmazni egy istenes tarkón vágással.
Martionos éveiben ismerkedett meg Nozdroviczky Alexszel, akikkel szobatársak, majd az évek során legjobb barátokká váltak.
További tanulmányai egy menedzser képzőbe vezették, mivel rájött, hogy kifejezetten érdekli ez a típusú munka, így pedig elég hamar a Bright Machines nevezetű banda oszlopos tagjává vált – bár ő maga nem zenél, de a koncerteket, a zenék kiadását, meg az összes többi szervezési munkálatot ő végzi el.
Idővel részt vett egy operatőri tanfolyamon, miközben elkezdett kommunikációt hallgatni a BKF-en.
Jelenleg nagyban elkötelezettje bátyjának, Hefner Zsombornak, aki látva, hogy öccse is a média felé kacsintgat, egyre beljebb protezsálja Kareszt – ettől függetlenül azért van pofája Csillámpóninak hívni a férfit (aminek kialakulás története egy igen hosszú anekdota).
Jelenleg Alexszel és Sanyi barátjukkal laknak hárman egy budapesti albérletben, ami már egy tipikus legénylakássá nőtte ki magát – és néha napján szállást ad Zsombor kislányának, Hefner Violának. Esetenként Zsolt bátyját idegesíti, hogy majd az ő életéből csinál filmet, egy „Milyen egy Csillámpóni testvérének lenni” címmel, de egyelőre a munkálatokat még nem kezdte meg. Bár a rejtett kamerákkal az irodájába már „fenyegetőzött”.


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.12.29. 04:34:55

Üzenet küldése