A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Garainé Domaniczky Réka

 
Beosztása: Szociális és Mágikus Minisztérium minisztere
Nem:
Életkor: 41 (születésnap: június 29.)
Testalkat: Százhetven centijével sohasem lesz kifutómodell, mindettől függetlenül tesz azért, hogy a legrosszabb napjaiban is csinos és fitt legyen. Meglehetősen sovány, vállai, csípője keskenyek, lába is csak a magassarkú miatt tűnik hosszabbnak.
Vonások: Kék szem, szőka haj - a lányos apák kicsi hercegnője, ám nem mindig olyan kedves és bájos, mint amilyennek tűnik. Hordozza a Domaniczky - vonásokat, mely leginkább a széles állkapocsban és fitos orrban mutatkozik meg.
Szem: Kék, szinte mindig ki van húzva, smink nélkül ki sem lépne az utcára.
Haj: Jelenleg világosszőke, a háta közepéig ér, egyenes.

Általános öltözet
Nincs szüksége stylist tanácsára, ez rögtön észrevehető megjelenésén, ugyanis soha nem látni rajta elnyűtt, koszos vagy agyonmosott darabokat. Kedveli a márkás ruhákat, a szép, összeillő színösszeállításokkal. Legtöbbször magassarkút visel, nem csak a munkában de a magánéletben is, hozzá rövid ruha, szoknya zakóval, ritkább esetekben kosztüm csinos felsővel.

Első benyomás, kisugárzás
Barátságos, kedves, megnyerő és segítőkész. Ha szeretnél tőle valamit, érdemes magadnak felkeresned, mert a személyes kontaktus híve, szeret mindenkit megismerni, új kapcsolatokat kiépíteni másokkal.

Leírás


A Domaniczky Család a háború után gyorsan elszegényedett, keresni kellett hát olyan mágusokat, akik stabil anyagi hátteret tudnak biztosítani nekik. Így esett a választás Domaniczky Dénes szüleinek a fiatal Hertelendy Izabellára, aki három lányt szült férjének: Lellét, Emíliát és Rékát.
Apa három szőke kis hercegnője hamar megtanulta a helyét a világban, Réka azonban nem akart otthon ülő családanyát játszani, így a Karpena ösvény kijárása után az Oswald König Akadémiára ment államigazgatást hallgatni, további két év után pedig a mesterképzést is elvégezte, mint diplomata. Emellett párhuzamos képzésben jelentkezett a Corvinus Egyetemre is, ahol talan vizsgákat letéve Politológia végzettséget szerzett.
Jó viszonyt ápol a Család tagjaival, segít mindenkinek ahol tud, és igyekszik az elvárásoknak megfelelően viselkedni.


A sok évnyi gyakorlat alatt több hivatali pozícióban kipróbálta magát, túlélve kormányváltásokat, korrupciót, intrikát és hátbatámadásokat, így 2012 szeptemberében megbízták a Szociális és Mágikus Minisztérium vezetésével, jelenleg is ennek a kötelezettségének tesz eleget. Szívén viseli az oktatás ügyét, de minden más hivatal is elsőbbséget élvez nála, a közéletben is tudják róla, hogy a munkájának él.


Bár nővérei pedzegetik neki a házasságot, egyelőre nem találta meg az igazit, szerinte ez időbe telik, és most a karrierje a fontos. Így egyedül él egy három szobás lakában Budapest szívében, szabad idejében szívesen jár el a barátokkal szórakozni, de megtalálható rengeteg jótékonysági rendezvényen és állatvédő szervezetek programjain is.
Egyes családos pletykák szerint összeszűrte a levet Garai Andorral - az pedig, hogy mi igaz belőle? Senki nem tudja.
Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.05.02. 23:05:24

Ez a karakter a [Cs] Domaniczky család tagja.

Ez a karakter tagja a Családnak.

Üzenet küldése