A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Moldován Zsolt

 
Beosztása: A Százholdas Vadon vezetője, a [M] Százholdas Vadon tulajdonosa
Nem: Férfi
Életkor: 42 (születésnap: szeptember 05.)
Testalkat: Első ránézésre nagyjából egy 180 centi körüli, talán kicsit magasabb férfit pillantasz meg, aki így hirtelen nem is tűnik valami kigyúrt izomembernek... aztán fél kézzel megemel egy autót.
Vonások: Minimum borosta mindig van a fején, de gyakoribb a szakál és a bajúsz megléte. Esetek többségében egy mosoly lapul a szája szegletében.
Szem: Mogyoróbarna
Haj: Sötétebb barna haj, pont az a hosszúság, ami pont a szemébe tud lógni, ha nem foglalkozik vele - márpedig ő nem szokott, épp ezért általában szanaszét áll.
Általános öltözet
Farmer, bakancs, kifakult pólók, kockás ingek, sima trikók atléták... nem nagyon foglalkoztatja az öltözködése, azt veszi fel, amit a húgai vesznek neki... és amiről nem gondolja úgy, hogy nem nézik komplett idiótának.
Első benyomás, kisugárzás
Ő az a típusú férfi, aki a péntek estéket biztosan valamelyik kocsmában tölti a haverjai társaságban, hogy ott aztán nagy hangon fejtse ki a véleményét a témában... még akkor is, ha nagyon nem ért hozzá. Alapjába véve egy barátságos alak, szája szegletében általában lapul egy mosoly, csak kerüld inkább, hogy hátba veregessen, mivel nem mindig van tisztában ereje nagyságával, így pedig esetenként kicsit nagyobbat üt, mint kéne - avagy pont, hogy tisztában van és ez csak egy figyelmeztetés volt a számodra. Ki tudja? Bár... ha épp valamelyik családtagjával szórakoztál, akkor biztosan az utóbbi.

Leírás

(12+)

"A sör nem alkohol. A tészta nem étel. Az asszony nem ember. A medve nem játék."

Ha jól értem, akkor te most valami flancos cikket akarsz rólam írni... meg a medvékről. Hinnye, neked is érdekes ötleteid vannak ám! Hát most mit is mondhatnék? Ja, tíz éve vezetem ezt a falkát nagyjából... ugye Zselyke, tíz? Na, hallod, annyi. Ő ért a számokhoz, én meg a vezetéshez... ne ciccegj, hallom ám!
Nohát... baromira nem tudom mi a fene kell a cikkedhez azon kívül, hogy már eleve medvének születtem, így kur... aú, nem, nem azt akartam mondani, amire gondoltál, meg a fene vigye el, felnőtt ember vagyok, engem csak úgy nem vághat fejbe a húgom! Ha azt mondom prostituált, akkor prostituált! Ha nem fejezem ki magam olyan naggggyon flancos nyelvezettel, akkor meg nem úgy teszem. Höh.
Oké. Hol is tartottam? Ja igen, a medveség. Tehát, mindig az voltam, így sose volt para számomra ez a kór. Ezzel születtem, sose tudtam, hogy milyen lenne nélküle... és bevallom, nem is akarok sima halandó lenni. Szinte már hiányozna, ha nem ölthetném magamra a medvebundát teliholdkor.
Hm, hogy miért én vagyok a falkavezér? Mert ez kötelesség. Ha legyőzöd a vezért, akkor te vagy az, akinek felelősséget kell vállalnod a többiek jólétéért. A falka a második családod... ha nem az első. Még jó, hogy nálunk mindenki medve, tehát így még ketté se kell szednem a kettőt.
Ja, és a Holdas? Hát... úgy indult, hogy kellett valami normálisabb összefutási hely a falkatagoknak, mert előtte nem igazán volt... eleinte Jeszenszky gróf ajánlott fel nekünk a telkén egy kis házat, aztán megtámogatott, hogy meg tudjuk csinálni a Holdast. Először nagyon nem az volt a terv, hogy valami kis pub legyen belőle, de... érdeklődtek. Bevétel. Azt mondták ez kifizetődő, én meg adtam a szavukra. Azért ne érts félre, nem vagyok egy könnyen megvezethető alak, tehát csak vigyázzál... épp ezért szólok, hogy ideje nem stírölnöd a húgom. Látom ám, hogy mire készülsz, látom ám!


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2014.10.11. 21:32:58

Ez a karakter a [M] Százholdas Vadon céghez tartozik.

Ez a karakter a CLOE - Confoederatio Lunae Ordo Equester (Hold Szövetsége Lovagrend) céghez tartozik.

Ez a karakter az Erdélyi Éjlénytársadalom céghez tartozik.

Üzenet küldése