A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Manassé Messalin

 
Beosztása: Igazgatóhelyettes, Rúna- és Keletimágiatan tanár, A 29-es birtok ura
Nem: Férfi
Életkor: 20 (születésnap: január 06.)
Testalkat:
Noha középmagasnak számít a maga 182 centijével, aránytalan vékonyságával pókszerűen nyúltnak tűnik.
Vonások:
Szívfájdítóan szépséges az arca. Járomcsontja magasan van, ajkai vékonyak, ez talán még jobban rátetéz, hogy egészen fakó a bőre. Tipikusan kortalan, úgy tess, mintha ötven év múlva sem változnának szemernyit sem ifjonti vonásai.
Szem:
Akár a zoicit kék árnyalata, hívogatón és elringatóan mély, mégis hűvös, távolságtartó és a legtöbb esetben kimért. Vékony vonalú szeme előtt pedig keskeny, kerettelen szemüveget hord - ha épp szükségét látja.
Haj:
Hollószín, válláig érő, szögegyenes fürtök jellemzik.
Általános öltözet
Nem éppen a vidám színekről ismeretes. Egyszerű, de elegáns ruhákat kedvel fekete vagy épp világos változatban. Élére vasalt nadrág, ing, kesztyű, nagy néha köpeny, hideg idő esetén hosszú bőrkabát. Kísérőillata a kicsit kesernyésen édes, tisztaságérzetet árasztó szantál, melynek csak a hiányát lehet észrevenni.
Mindig kínosan ügyel arra, hogy megjelenése kifogástalan legyen, ennek érdekében képes akár jóval hosszabb időt is eltölteni a készülődéssel, mint az várható lenne.
Első benyomás, kisugárzás
Akár azt is hihetné róla a gyanútlan diák, hogy egy végzőssel hozta összes a sors, hisz legfeljebb a húszas évei elején járhat első, második, harmadik pillantásra is. Habár megjelenése kifogástalan, mosolya mindig kedves és optimista, hangja pedig lélegzetelállítóan gyönyörű, mégis van benne valami különös hűvösség, ami a legtöbb embert elriasztja. Ha pedig ez nem lenne elég, a legtöbbek szemében azonnal feltűnik mi is ő valójában. Emellett ott van a rossz hírneve is, mely többnyire _alaptalanul_ vádolja igazságtalan és nehéz büntetőmunkák osztogatásával. A Rémkirály nevet is valószínűleg teljesen jogtalanul ragasztották rá. Khm. Najó, talán mégis van benne valami ráció. [Tekintve, hogy a minimum büntetés nála a fél éjszakás kegyetlenkedés, utána meg már a két heti délutánozás a következő szint.] Ennél kellemetlenebb hírneve is van, lévén vámpír, ráadásul rossz nyelvek szerint a néhai Herceg fia. Gyakorlatilag bárki hallhatott már róla valami negatívat, az utcán felismerheti, aki mágus- vagy vámpírkörökben forog. Ha pedig valamelyik kormányrészlegen dolgozik, esetleg pont a nemzetvédelemnél, biztosan rendelkezik egy-két feketítő pletykával is.

Leírás

2015-től ismét tanítani kezdett a Kormonon is, hogy nekifoghasson a PhD-nek is, és 2020-ban le is doktorált rúnamágiából.

2021 augusztusában élt a lehetőséggel, hogy ismét ember legyen, és nem is kellett csalódnia, annyi év után ismét élvezheti a napfényt.

//Karakterkép: Reinaldo Berthoti//


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2004.04.05. 16:01:51

Ez a karakter a Kormon Lehel Tehetséggondozó Közép- és Felsőoktatási Magán Mágusiskola céghez tartozik.

Üzenet küldése