A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Krausz László

 
Beosztása: Az Ország Hercege
Nem: Férfi
Életkor: 30 (születésnap: április 12.)
Testalkat: Az átlagosnál valamivel magasabb, de nem égimeszelő. Arányos testfelépítésű, vállai szélesek, ám ez inkább adottság lehet. Látszik, hogy szellemi munkát végző személyről van szó, mégse mondhatni, hogy az első tavaszi szellő eltörné.
Vonások: Kifejezetten sármos, jóképű férfi. Ha mosolyog, vonásai egészen ellágyulnak, kölykösebbek lesznek.
Szem: Kékeszöld, néhol barna cirmok vegyülnek bele.
Haj: Dióbarna, mindig gondosan vágott, jólfésült.
Általános öltözet
Mint akit skatulyából húztak ki. Elegáns, mégis a hétköznapok dolgosságához ideális viselet, tiszta, ápolt és jó ízléssel rendelkező férfi benyomását kelti.
Első benyomás, kisugárzás
Már az első mosollyal képes megnyerni magának valakit, ám ha ez nem lenne elég, csak várja ki az illető, míg beszélni kezd! Udvarias, de nem merev és elzárkózó, tapintatos, de nem érdektelen. Karizmatikus személyiség, mégis mintha kerülné a magamutogatást. Bizalomgerjesztő és nyílt, olyan, akihez szívesen fordul bárki segítségért. Talán ezért lehetséges, hogy a 'Maundrel' mellett a 'Krausz' név is gyakran felmerül, ha valakinek meggyűlik a baja a törvénnyel vagy egyéb ügyben igényelné egy ügyvéd szolgálatait.

"– Minden beteljesült, igaz–e? – folytatta Woland, a fej szemébe nézve. – A fejét egy nő vágta le, az ülést nem tartották meg, és a lakásában lakom. Mindez tény. A tény pedig a legmakacsabb dolog ezen a világon. Most azonban a távolabbi jövő érdekel bennünket, nem a beteljesült tények. Ön mindig lelkes terjesztője volt annak az elméletnek, hogy a fő levágásával az élet megszűnik, az ember hamuvá válik, és a nemlétbe távozik. Nagy örömömre szolgál, hogy itt, vendégeim jelenlétében, noha ők, mármint vendégeim, egészen más elmélet igazolására szolgálnak, közölhetem önnel: elmélete szellemes és egyúttal helytálló. Egyébként egyik elmélet sem különb a másiknál, és nem is rosszabb. Van olyan felfogás is, miszerint mindenkinek az ő hite adatik. Hadd legyen így! Ön a nemlétbe távozik, én pedig örömmel iszom a létre…"
/Mester és Margarita/


Leírás


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2012.08.04. 22:32:41

Üzenet küldése