A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Istvánfy Erika

 
Beosztása: Gemmárius
Nem:
Életkor: 31 (születésnap: február 02.)
Testalkat: Vékonykának és törékenynek tűnik, de van szufla a kishölgyben. Azok az apró tenyerek nagyot tudnak ütni, ha szükséges. Eleinte nagyon gyorsan nőtt, azt hitte, sose fog leállni, de olyan 175 centi táján elakadt a folyamat.
Vonások: Lágyak, még inkább lánykásak, mint nőiesek, de persze egy kis sminkkel mindig alakít ábrázatán. Szív alakú arcán se szeplő, se szépségfolt, és ő ezt nem is bánja.
Szem: Az a bizonyos acélkék, egyszerűbben szürkéskék, melyeknek egy leheletnyit macskás vágásuk van.
Haj: Szőke, és elég hosszú, gyakorlatokon általában lófarka fogja, más helyzetekben szereti mindenféle fonatokban hordani.
Általános öltözet
Jellemző rá, hogy egyszerre törekszik a praktikumra és arra, hogy jól mutasson az aznapi ruhakölteményében. Rendszerint valamely márka igen drága darabjában feszít, de sose tűnik giccsesnek, vagy túlcicomázottnak. Egy leheletnyi smink itt, egy jó kiegészítő ott, és máris harcra útra kész. Nincs problémája a magas sarkú cipőkkel, de ha biztos a terepgyakorlatban, akkor mellőzi őket, és ugyanez igaz a szoknya viseleténél is. Mindent összevetve ruhái alapján mindig biztos a kellemes benyomás, ha csak nem kapsz hidegrázást a drága márkáktól.
Első benyomás, kisugárzás
Elég szép lány, és könnyen felhívja magára a figyelmet határozott fellépésével. Nem tűnik tipikusan annak az újgazdagnak, aki fenn hordja az orrát, de aki többet van vele, annak feltűnhet, hogy mintha mindig tartana egy lépés távolságot, beszélget, mosolyog, csacsog, de mégis sok kérdést hagy maga után. Nem a fura a legjobb szó rá, inkább a rejtélyes, mintha mindig rejtegetne egy adut a zsebében, amit bármikor előránthat.

Kik ezek az Istvánfyak?
Mint ahogy magát Erikát, úgy a családot is sejtelmes titokzatosság veszi körül. Van, akik azt mondják, hogy a szülők neves divattervezők, akad akik úgy gondolják, hogy nemzetközi kapcsolatfenntartók, de sokak inkább úgy vélekednek: tök mindegy mi a munkájuk, a lényeg az, hogy sok a pénzük, és sosincsenek Magyarországon. Nem is érdemes igazán a körmükre nézni, csak egy újabb újgazdag család, általános nagyzási hóbortokkal. Minek figyelnénk rájuk?

Ki ez az Istvánfy Erika?
Mintha már maga a születése is attól a pillanattól lenne datálható, hogy átlépte a Martion küszöbét. A Ferfex ösvény diákja lett, szerzett néhány barátot, párkapcsolatról is pletykálnak, de mintha sose tervezne hosszú távra, az emberek körülötte időről időre változnak. Van aki úgy gondolja, hogy a fene nagy fölényessége miatt válogat az emberek között, hogy kit „tiszteljen meg” figyelmével. Magyarán akad, aki elkényeztetett, öntelt fruskának tartja – és ilyenkor elkövetik azt a hibát is, hogy könnyen sebezhetőnek hiszik. Ők lepődnek meg a legjobban, mikor a kisasszony a logikus, békés együttélésre törekvés helyett a támadásra támadással válaszol.

Akik pedig közelebbről ismerik őt, azok tudhatják,hogy:
Bárkivel szívesen beszélget, megiszik velük egy teát, kávét, vagy valami mást, de igazán senkinek se beszél a magánéletéről. Persze, megemlíti öccsét, meg hogy a szülei már megint külföldön vannak, de mélyebben sose megy bele a témába.
Az is egyértelmű tény, hogy gyakorlatokban eredményesebb, mint elméleti órákon. Azt mondják, hogy a nőknek nincs logikája – na, ez feltehetőleg rá is igaz.
Kifejezetten kellemes látványt nyújt akkor, ha ügyel a nőies megjelenésre, megakadhat rajta mások tekintete… viszont a csábítás az ő szempontjából lehetetlen küldetés. Mosolyából vicsorgás lesz, másodpercenként esik pofára még a leglaposabb talpú cipőben is, kacsintásairól szimplán azt hiszik, hogy valami belement a szemébe, így aztán figyelmébe ajánlották, hogy szerelmes levelet írni kifizetődőbb… majd közölték vele, hogy többet ilyet soha. Meg amúgy írónak se menjen.
Az se utolsó, hogy a közelében előnyös, ha többször elismétled a neved, mert számára ezek könnyen elfelejthető információk. Emlékszik az arcodra, arra, hogy mi kapcsán ismert meg, vagyis nagyjából mindenre... de a nevedre, arra nem. Így ha Péterből nem akarsz Pállá, vagy "Hé te!"-vé változni, ajánlom figyelmedbe a névtáblát.
Sose lesznek idomított állatkái, vagy ha mégis, akkor nem ő tanította be őket, a kémiából meg köszöni szépen, ő nagyon nem kér.
Talán az is feltűnhetett néhányaknak, hogy elit származása ellenére elég kis strapabíró teremtés, lányhoz képest elég jól bírja a gyűrődést, de amint átlépi a König kapuját, mintha ő maga is felszívódna, akárcsak azok a bizonyos Istvánfy szülők. Még a legközelebbi barát se ismeri igazán.


Leírás


Aktuális állapot:
2016:09.25:


2016.09.24:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.07.24. 03:12:51

Üzenet küldése