A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Gary Stew Ashton

 
Beosztása: Színész
Nem: Férfi
Életkor: 37 (születésnap: március 25.)
Testalkat: Nem egy izompacsirta, de sose panaszkodott emiatt, nem nevezhető nyeszlettnek. Magassága valahol a száznyolcvanöt centi körül lehet.
Vonások: Ha mosolyog, kacsint, vagy csak ráncolja a homlokát… szinte minden jól áll neki, köszönhető ez kellemes vonásainak, és magával ragadó sármjának.
Szem: Gesztenyebarna kiskutyaszemek, amiknek nem tudsz nemet mondani.
Haj: Rövid, sötétbarna haj, ami legtöbbször olyan, mintha évek óta nem látott volna fésűt, de ez nagyon jól áll neki. Fontos alkalmakkor persze ügyel a megfelelő fazonírozásra.
Általános öltözet
Márka, márka, márka, mindenhol csak a márka. Még a legszakadtabb ruhája is vadonatúj, és biztosan méregdrága. Elsőre nem tűnik válogatósnak, persze a túlságosan homoerotikus benyomást keltű darabokat kerüli; kivétel persze, ha a szerepe ezt kívánja meg tőle. Legszívesebben a lezserségre törekszik.
Első benyomás, kisugárzás
Már biztos hallottál róla, semmiképp se fordulhat elő, hogy ne találkoztál volna vele egy filmben, egy újságcikkben, egy interjúban, vagy legalább egy reklámban. Ő nem más, mint a híres-neves Gary Stew, kiért a legtöbb nő majd megveszik, mivel elragadó mosolyával, és a Csizmás Kandúrt megszégyenítő nézésével bármelyik hölgy ágyába pillanatok alatt be tudna kéredzkedni még akkor is, ha nem vált volna hollywoodi csillaggá. Színészi képességeit nem szokták megkérdőjelezni, hangja is igazán kellemes, egyéb adottságairól nem is beszélve; így aztán nem meglepő, hogy a legtöbbekben pozitív benyomást kelt. Minden társaság középpontja, az Alfa, a vezető, imádja ha rá figyelnek és körbezsongják imádatukkal az emberek.

Leírás

"A tökéletes szó gyenge kifejezés rám"

Minden információ, amit egy átlag ember tudhat róla a bulvárlapokból származhatnak. Írtak már olyat, hogy azért ment Amerikába, mert szülei rá akartak erőltetni egy házasságot, máshol kész ténynek állították be: immáron jegyben jár egy színésznővel, aki az Űrbéli sztár című filmben tűnt fel az oldalán. Ezekről persze kiderült, hogy alaptalan pletykák, Gary nyilatkozata szerint ő még túl fiatal a megállapodáshoz, több pörgésre vágyik.
Egy tévés szereplése alkalmával elárulta, hogy eredetileg Harányi Gergőként született, de az amerikai filmes karrier miatt kénytelen volt megváltoztatni nevét Gary Stew Ashtonra, elvégre az ottani közönség számára ez könnyebben megjegyezhető. Mára már a MÁK iratában is így szerepel.
Meglepően hamar befutott, mint színész, ezt általában különleges adottságai számlájára írják - rosszmájúbbak a kenőpénznek, vagy a leleményes talpnyaló technikának.
Sokszor feltűnik adománygyűjtő rendezvényeken, "védjük meg a jegesmedvéket" kampányokon, és egyéb, természetvédő eseményeken.
Jelenleg Magyarországon forgatja A huszadik század embere című filmjét, ahol ő játssza Arthur Asquitht, egy fiatal katonát, aki kénytelen elválni szerelmétől a háború miatt.
Bár amerikai élete szinte már egy nyitott könyv, gyermekkorát, magyarországi életét teljes homály fedi, kivéve ugye a nevét.

Főszerepek:
2008 – A sánta kutya visszanéz (Aaron Pelham) - romantikus dráma
2009 – Szexistennek rendelve (Narcisszusz) - romantikus dráma
2009 – Az elbűvölő ember örök ragyogása (Mark McAdams) - dráma
2011 – Űrbéli sztár (Levi) - romantikus vígjáték
2012 – Rémálmaim lovagja (Christopher Egerton) - romantikus vígjáték
2013 – A huszadik század embere (Arthur Asquith) - romantikus dráma

Mellékszerepek:
2005 – Ki ne mondd a nevemet! (Első diák fiú) - dráma
2006 – Párbaj mindhalálig (Dan Browes, az ötödik áldozat) - krimi
2008 – Érthetetlen szerelem (Emily ex-barátja) - romantikus vígjáték
2009 – A zsiráf bosszúja (Blaise) - pszicho-thriller
2010 – Vadászidény (Nyulacska) - thriller


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.02.24. 00:34:41

Üzenet küldése