Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/martion.alomvilag.hu/fooldal.php:494) in /var/www/martion.alomvilag.hu/alomvilag_header.php on line 3
A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Zieliwski Andor

 
Beosztása: Asztalos, a D'r!ng zenekar tagja
Nem: Férfi
Életkor: 43 (születésnap: szeptember 12.)
Testalkat: Első pillantásra átlagosan magas, és átlagosan masszív. Csak kevesen tudják, mekkora valódi erővel bír. Elemi kisugárzása mindenesetre erőteljesen sejteti, hogy nem is kicsivel.
Vonások: Szőrösek. Átlagosak, és nem is. Akad valami, ami nem hagy nyugodni, ha rápillantasz.
Szem: Sötétbarna, néha igencsak zavaros.
Haj: Barna, sűrű, néha hosszabbra hagyott, aktuális kedv és ízlés szerint rendezve, vagy nem rendezve (inkább).

Általános öltözet
A kényelem mindenek felett. Pólók, farmer. És ha épp beüt a krach, akkor bőr, vagy valami extra, amit épeszű ember fenntartással húzna magára. De még a zakó sem ritka. Alatta ez esetben póló figyel.

Első benyomás, kisugárzás
Veszélyes. Valami nem stimmel vele... azon kívül hogy nyilvánvalóan likantróp. Első pillanatban nyugodt, kezesbárány, és még sajátos sárm is van a modorában. Aztán átkattan valami, és megy neki a világnak – minden tekintetben, néha szó szerint... egy harmincas éveiben lévő felnőtt embertől ezt már inkább fenntartással fogadják, mint egy ifjúkorát élő tinitől. Nem az a férfi, akire szilárd, betonbiztos kapcsolatokat alapoznál, és ez már hallomásból, vagy egy-két találkozás után leszűrhető. Ám, ha valami a szenvedélyéből fakad, akkor nincs gond.

Leírás


FELSZÍN

Gödön született, lengyel édesapa, magyar édesanya gyermeke. Szülei a mai napig itt élnek, de mérsékelten tartják a kapcsolatot Andorral, főleg, mivel a fiuk a szakiskola elvégzése után Budapestre költözött.
Iskolái elvégzése után (Huzella Tivadar Általános Iskola, Piarista Szakiskola - asztalos) bedolgozott egy asztalos-vállalkozó mellé, és nagyon apránként, nagyon kis lépésekben spórolta össze a vagyonát, amiből végre tavaly óta egy saját bérlésű műhelyt tart fenn, gépekkel együtt. Egyszerű bútorasztalosság mellett vállalja a finomabb munkákat is – egyedi gitártestek készítését, akár igényelt, nehezen megmunkálható faanyagokból. Ehhez a megfelelő precíziós és kéziszerszámok is megtalálhatóak a műhelyében.
A szakmája mellett a másik nagy szerelme, amit igen magas szinten művel, az a zene. Gitározik és énekel, és ezt a tudását nem intézményekben, sokkal inkább képzett ismerősöktől sajátította el. Zenei pályafutása során több együttest megjárt már, valamelyek távozásával együtt bomlottak szét, valamelyekből összeférhetetlenség miatt vált ki.
2010-től a saját alapítású együttesében basszusgitározik és vokálozik. Az alternatív és rock vonalat megszólaltató D'ring! zenekar főként talan körökben ismert, bár tény, hogy mindegyik tagja beavatott a mágia létezésébe, még, ha ők maguk nem is mágusok - léptek már fel a Martion nyárnyitóin, és leginkább szabadtéri rendezvényeken, főként coverekkel. Saját slágereiket folyamatosan csiszolgatják.
A 2012-es Holdfiaskó után ő is a több, mint ezer bemart budapesti új likantróp közé tartozik. A hirtelen túltelítődött Falka segítségét körülbelül az első holdjáig veszi, aztán kiválik a budapesti nagyfalka kötelékéből pár társával együtt.


MÖGÖTTE

Édesanyja magyar-roma származású, míg édesapja lengyel. Rossz körülmények között, a város külterületén nevelkedett, diszfunkcionális, nincstelen családban. Apja alkoholizmusát az anyja folyamatos félrelépésekkel honorálta, három féltestvére is van ebből kifolyólag. Jellemében, habitusából mindkettő szülőtől örökölt, és a látott mintából tudattalanul is beépített a saját életébe.
Sosem volt a jótét fiú, már fiatalkorúként lopásos és droggal való visszaéléses ügyek lelhetőek fel az aktájában. Többször vették védelembe, majd szüntették meg ezt, és volt egy rövidebb időszak, amikor átmeneti nevelésbe is került. Mire büntethetően nagykorú lett, sikerült összekaparnia magát, otthonról is elhúzott (családját a mai napig nem keresi), és szakmája is lett, így leépítgette a megélhetési stikliket. Ettől persze még maradt olyan defektes, mint annak előtte. A kötődést, mint olyat nem nagyon ismeri, hiszen egyszerűen nem volt benne része. Egyszerű, hedonista jelenét csak azért nem emészti fel a nihil, mert a munkáját elvégzi - mert szeret barkácsolni, élvezi is. A zenével ugyanezt érzi, így nincs is más, ami az életében biztos pont, bár inkább a törvénnyel és a zenésztársaival való összetűzéseiről hírhedt, semmint zenei eredményeiről.
Nagyon kevés az impulzuskontrollja, az alkohol állítása szerint az életvitele miatt került bele aktívan az életébe. Természetesen túlhasználja, épp ezért jól ismerik már a budapesti rendőrőrsökön és a szórakozóhelyeken.
A 2012-es estén is kint volt, mikor konkrétan három vérfarkas marta be, egyébiránt végtelen szerencsével maradt az eset után egy darabban. A halál széléről azonban egy apró mellékhatással - tökéletes emlékezetkieséssel tért vissza. Nem tetszik a tanácstalansága, és az egész helyzet, így mint a legtöbb váratlan dologra az életében, erre sem jól reagál. A falkaközpontban már az első pillanattól "csak a gond van vele". Deviáns több szempontból is - meglepően tehetségesen él az adottságával, hihetetlenül, de átlát a legtöbbeken, meggyőző és manipulatív tud lenni falkatársaival. Domináns, és a fertőzése után elállatiasodott habitusa egyértelművé teszi, hogy a szocializált éjlények rendszeréből egyszerűen kilóg, mint az a bizonyos lóláb. Többet vár a belső fenevadjától, nem kívánja elnyomni, hanem élni vele, hiszen más sem maradt neki - ami miatt egyszerűen kiprovokálja, hogy kiadják az útját. De nem megy egyedül az újpesti, elhagyatott műhelyébe, hogy felszedegesse az emlékfonalakat. Saját kis közösséget épít, és csak a szükséges dolgokban tekint vissza...

FALKA

A budapesti vérfarkasfalkából kivált, a likantrópia betegséget nem betegségként, hanem áldásként megélő, a központosított, a bürokratikus éjlényrendszertől önmagát függetlennek valló, ezáltal nem legitim, de autonóm falka a maga magánterületén, a maga szabályaival éli meg mindennapjait. A 2012-től kis létszámmal, majd végül 2015-ben teljes, tíz fővel funkcionáló közösség vallja, hogy a Fenevadat nem elnyomni, hanem felemelni kell, likantrópbüszkeségük sokszor felsőbbség, de egyben tagadhatatlan kapocs is egy természetesebb, kiegyensúlyozottabb, elemibb életformával. A humán társadalommal az együttélésük épp ezért mérsékelten rugalmas, a szabályait másodlagosnak fogadják el a saját rendszerük alatt: Döntéseik, ahogy tagjai is a farkas hierarchia erőelvén, lazán szerveződnek, ám ennek ellenére vagy épp ezért minden egyes tagnak megvan a maga helye és szerepe a falka egészének közösségében. A teliholdakon kívül is a belső farkasukat ápoló, baráti, kommunális közösségben élő társaság híre nézeteik okán talán nem is korlátozódik csak a kis félszigetükre a megyeri hídnál.


α     Zieliwski Andor
β     Vörös Diána | Vörös Heléna
γ
δ
ε
ζ     Kinizsi Etel
η
θ
ι     Flynn HanniganKARAKTERLAP


Tulajdonságok

Fizikum: 20
Ügyesség: 19
Észlelés: 17
Megjelenés: 11
Intelligencia: 11
Akaraterő: 11
Mágia: 2

Előnyök

Joker (4)
Harci láz (2)
Két anyanyelv (2)
Macskaügyesség (3)
Kiváló tulajdonságok (4)

Kétkezesség (2)
Herkules (1)

Fenevad ereje (4)
Nagy (4)
A vadak ura (4)
Érzelmek kiszagolása (4)
Domináns (1)
Hátrányok

Gyakorlati elme (3)
Beteges mánia (3)
Nehézkes segítő (3)
A Jövő hiánya I. (4)
Beazonosítható (4)

Priusz (2+1)


Amnézia (3)
Érzéketlen (4)
Szag (4)
Agresszió (4)
Született bestia (4)


Just for fun ➘

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2009.08.11. 01:07:08

Ez a karakter a D'r!ng céghez tartozik.

Ez a karakter a Farkasfalka a szigeten céghez tartozik.

Üzenet küldése