A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Zsigmond Diána

 
Beosztása: Diákmentor
Nem:
Életkor: 20 (születésnap: május 02.)
Testalkat: Nyúlánk, de lányos alkattal rendelkezik. Még reménykedik benne, hogy idővel szélesedik az a gyermeki csípő.
Vonások: Lágy, kislányos vonások jellemzik arcát. Közepesen telt ajkak és vékony orrnyereg, karakteresen vastag szemöldökére pedig akaratlanul irányul a figyelem.
Szem: Sárgás-barna mandula szempár. Legyen akármilyen meghatározó - kevéssé nőies szemöldöke az arcának legfeltűnőbb pontja, a madárszerű szemek mindenért kárpótolják.
Haj: Hosszú, tűegyenes és piszkos-szőke. Naphosszat elbabrál vele, van amikor több kedve van belőni a frizurát, máskor az sem zavarja, ha ápolatlanul fejbúbra kell csurizni.
Általános öltözet
Ez az ami mindig a hangulatától függ. Öltözködni nagyon szeret. Az a kiskamasz, akinek ki is teljesítenek a szülei mindent, így ha vásárolni megy, magára aggatja a fél boltot, hogy minden színből és stílusból vigyen egy darabot, amivel majd gyarapíthatja otthon a nagy becsben tartott gardróbját. Még nem találta meg önmagát, így a stílusokat még hétköznapokon is képes vadul cserélgetni.
Első benyomás, kisugárzás
Ő az a bohókás természet, akinek a társaságát nagyon nehéz hosszútávon megszokni. Igyekszik visszafogni magát, mert jó érzékkel veszi észre, ha sok lesz a jóból. De szétszórt hanyagsága és harsánysága néha elijeszti az embereket. Pedig diákmentorként fő feladatának tekinti a jó benyomás gyakorlását másokra. Arról nem is beszélve, hogy meggyőződése: nagyon jól bánik az emberekkel.

Leírás

Bevezetés:

Nem könnyű az élet, ha az emberre folyamatosan rájár a rúd. Na, Dia ezt nem ismeri. Ahová lép, ott fű nő a talpa alatt. Ő az a lány az osztályban, akit mindenki utál mert bár egy szót nem tanult a vizsgára, meg van az ötös. Még soha nem késett le buszt, és soha nem hagyta el a cuccait. Az apró botlásokból is sikerült jól kijönnie - no persze lehet azért, mert nagyon pozitívan áll a dolgokhoz.

Család:

Nem sokat tudni a famíliáról, mert ritkán beszél róla. Régóta tartó házasságban élnek szülei Budapesten. Mind a ketten született mágusok, nagy hangsúlyt fektetnek lányuk képzésére ezen a téren. Eleinte külföldön szerették volna taníttatni a cseperedő Diát, végül mégis itthon maradtak, mert az édesapa jó kondíciókkal kapott álláslehetőséget a sárkányrezervátumnál.

Személyiség:

Igazi szeleburdi, szétszórt és ezek ellenére is szerethető lélek. Mindig mindenben a jót látja, és vadul vág az ismeretlen felé. Egy dicséretre fülig pirul, és a legkisebb ajándék is megmelengeti a szívét. Ha sír, azt többnyire örömében teszi. A bánatot dacból nem mutatja, és egyébként is küzdő, versenyző hajlama nem engedi, hogy gyengének látsszon társai előtt. Emberségéről viszont szeret tanúbizonyságot tenni. A Neredin Diákmentori pozícióját is azért pályázta meg, mert imád fontoskodni, körbevezetni a gólyákat az iskola ódon falai között, elterelgetni őket mint a kiscsibéket. Esetleg foglalkozásokat tartani, ahol a közösségi életet fűzik szorosabbra, vagy a lusta diákoknak segítenek a háziban. Nem ad a külsőségekre, ha más emberekről van szó. Attól, hogy nem született a másik kiváló génekkel, még lehet igazán izgalmas személyiség. Ezzel általában nincs baj, hiszen a szőke, csinos lányokkal, meg a jóképű fiatalemberekkel Dunát lehetne rekeszteni. Éppen ezért barátai között is - valami fura mód inkább a kevésbé feltűnő jelenségeket keresi. Szereti magáról is elhinni, hogy kilóg a sorból, míg emellett azt hangoztatja nem érdekli más, csak a saját lelki békéje.
Arra pedig jó ha vigyáz velem az ember, hogy nehéz becsapni. Könnyen átlát a szitán.

Jing és Jang:

Drága anyatermészet! Minden pontja maga a csoda. Ha teheti a szabadban tölti fölös perceit. Megrögzötten imádja ami körbeveszi a természetben. Eltökélt Green Peace rajongó és követő, vegetáriánus, jógázik és köszöni nála rendben van a "csí". Az állatokat már-már testvérként szereti. Annyiféle háziállatot tart otthon, hogy el sem férnek lassan tőlük, és a sulis menhely állatállományának a felét sajátjaként babusgatja.


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.03.08. 14:52:39


Ez a karakter rendelkezik egy Pikkelyes nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése