A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Fülöp Edit

 
Beosztása: Gemmárius, Katasztrófavédelem
Nem:
Életkor: 28 (születésnap: május 16.)
Testalkat: Alacsony, puha teremtés, dús női idomokkal. A felszín alatt rejlő izomtömeg azonban már egy egyszerű átkarolással is könnyen érzékelhető.
Vonások: Mosolygós, vidám. Mosolyra áll szeme-szája. Sok év múlva a szarkalábai is ott fognak megülni az arcán, ahová emiatt kerülnek.
Szem: Barna.
Haj: Sötétbarna, loknis haját mindig szabadon hagyja, ha csak megteheti. A mágiának köszönhetően a hossza könnyen változhat.
Általános öltözet
Imádja a szoknyákat, a fodros, nőies ruhákat, de kényelmes napjain ugyanúgy kedveli a farmert és a pólót is. Egy biztos, kedvenc színéből, a pirosból mindig visel magán valamennyit. Lehet csak a rúzsa, lehet az egész viselete, ha egyikben sem felfedezhető, úgy mélyebbre kell tekinteni.
Első benyomás, kisugárzás
Lendületesség, fiatalság, határozottság jellemzi. Bármire képes lehetne, a világ csak arra vár, hogy meghódítsa. Amibe belevág, lelkesedéssel teszi. Persze neki is vannak olyan napjai, amikor nehéz derűsnek lenni, amikor kevésbé önmaga. ilyenkor a legjobb, ha megértéssel, türelemmel viseltetsz irányában, de legfőképpen nem piszkálod túlzottan, mert nem fogja tolerálni.

Leírás

Fülöp Edit, Pécs, 1992.05.16. Figyelemreméltó mágikus képességei korán megmutatkoznak, ahogy az is, hogy nem lehet egykönnyen kordában tartani. Martionos éveit karpenásként és problémás fiatalként tölti, az érettségit rövid iskolai kimaradás után teljesíti. Tanulmányait a gemmáriusképzésben folytatja, ezen időszak alatt egyidejűleg pedig a Határtalan pultosaként dolgozik is. A 3+2 éves képzést követően a katasztrófavédelem kötelékében dolgozik. Magánéletében továbbra is csapongó és kaotikus.

2015 óta dolgozik katasztrófavédelmisként, valamint rendszeresen önkénteskedik frissen létesült Lipótmezei Központban. Szabadnapjain rendszeresen hódol olyan sportoknak, mint a roller derby, a futás és a konditermi edzés, ugyanakkor széles baráti körét sem hanyagolja el. Egyetemi tanulmányainak kezdete óta sikerült rendszert és felelősségtudatot kiépítenie, ami már önmagában is sikerként könyvelhető el. Hogy pedig párkapcsolati téren is egy ideje az állandóság jellemzi, azzal kétség kívül túlteljesít önmagán.

Felszerelés és egyéb mesélői információk:
Auralátó öngyújtó
Használt jegy

Zacskós keksz

Aktuális állapot:


Viseletétől függően a mágikus tintával készült egész hátas tetoválása is megmutatkozhat, mely éjszakai sötétben ráadásul saját smaragd zöldes fényével is feldereng.


Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2008.05.31. 11:51:55


Ez a karakter rendelkezik egy Hóvihar nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése