A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Arlutz Marcell

 
Beosztása: Grafikus, Rajztanár
Nem: Férfi
Életkor: 27 (születésnap: április 06.)
Testalkat:
173 centiméter magas, inkább sovány, szálkás alkat, nem egy izompacsirta.
Vonások: Markáns arc, vetkőztető tekintet. Különös ismertetőjegye csak a tetoválásaiban, testékszereiben, és az alkalmanként punkra zselézett hajában mutatkozik meg.
Szem: Jégkék, fehér bőre ellenére is szinte világít.
Haj: Eredetileg sötét, csokoládébarna, de gyakran festeti. Nincs általános hajviselete, gyakran váltogatja a frizuráját. Hol teljesen rövid, hol félhosszú, máskor punk taraja van.
Általános öltözet
Stílusához illő, kényelmes ruhadarabokat részesíti előnyben. Ez általában egy sötét színű farmerből és egy ingből vagy pólóból áll a melegebb napokon. Hűvösebb időben sem hajlandó vastag holmikat magára aggatni, inkább varázslattal oldja meg a dolgot. Színhasználata erősen korlátozódik a feketére és a szürke árnyalataira. Nem veti meg a szakadtnak tűnő, leharcolt ruhaneműket sem, jól be tudja illeszteni a kialakított stílusába. Öltönyben soha nem fogod látni, még akkor sem, ha a tanórákra képes teljsen átlagos, hétköznapi ember képét kelteni. Ez utóbbit ne higgye el senki, abszolút nem normális.
Első benyomás, kisugárzás
A határozott rosszfiú. Ez ugrik be elsőnek kinézetéről és hamiskás mosolyáról, de ha nem ismered, kellőképpen csalódni fogsz. Szerénynek nagyon nem mondható, kedves férfi, aki valamilyen módon igyekszik kifejezni önmagát, amit kinézetével és művészetével igyekszik megjeleníteni.

LeírásAdatok:
Név: Arlutz Marcell Tamás (Marci, Gőte)
Szül. hely, idő: Pécs, 1993. ápr. 06.
Család:
-Apa: Arlutz Flórián: Pécsett született 1968. január 20-án. Az egyik mágus újság felelős szerkesztőjeként munkálkodik.
-Anya: Széplaki Anna: Bajai származású boszorkány, 1970. október 11-én jött világra. Gyógypedagógusként dolgozik.
Testvérek:
-Arlutz Fruzsina
-Arlutz Fanni
Állat: Nem tart állatokat. Nem, nem allergiás, csupán nem érzi magát elég felelősségteljesnek egy állat neveléséhez.
Pálca: Kőris [+1 magbónusz], griffkarom maggal [igézés].
Háttér: mágus származék


Előtörténet:

Marci 1993. április hatodikán, éjszaka pillantotta meg először a nagy és ijesztő világot, méghozzá Pécsen. Ekkor még fogalma sem volt arról, hogy milyen képességek lakoznak benne. Szerető máguscsaládban nevelkedett két húgával együtt. Öt éves volt, mikor első húga, Fruzsina, tíz, mikor második, Fanni született. Óvodás és kisiskolás éveit egy, a Martionra felkészítő intézményben töltötte. Megtanult mindent, ami érdekelte, de sok dologra nem tudták rávenni. A gyakorlati mágia mindig is az erőssége volt, ez már kisebb korában is megmutatkozott rajta, viszont elméleti téren akadtak hiányosságai. 11 éves volt, mikor kézhez kapta a Martion hőn áhított behívó levelét. Szülei is büszkék voltak rá, hiszen a család minden tagjában mágusvér folyik, egyetlen sutta sem volt köztük. Így aztán Marci a levél felnyitása után csomagolt és indult is az iskolába. A Lelkek Tükre a Lortonosok büszke népe közé osztotta, pedig esküdni mert volna rá, hogy Karpenás lesz. Örült az új helynek és közösségnek, de rendkívüli honvágy gyötörte. Minden nap levelet írt haza és minden szünetet otthon töltött. Az iskola elvégzése után Csontvárys lett és grafika szakon tanult. Mindig is érdekelték a mágus művészetek, ennek előszeretettel hódol. Később úgy érezte, jól boldogulna tanárként, így az ELTE pedagógia szakát is elvégezte. Azóta szabadúszó grafikusként és rajztanárként tengeti mindennapjait.Aktuális állapot:
Ruházat:

Felszerelés:
Némi pénz, cigaretta, öngyújtó, pálca.

Pénz: 1 tallér 5 dukát 0 garas

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2009.05.18. 21:04:52


Ez a karakter rendelkezik egy Irtis nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése