A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Bogdányi Sarolta

 
Beosztása: ELTE Elméleti Mágia kar hallgatója
Nem:
Életkor: 22 (születésnap: december 06.)
Testalkat: Pici. Persze csak a felnőttekhez képest, mert korosztályához viszonyítva még kicsit magas is.
Vonások: Ázsiai származása okán keleties a pofija, ovális arcocskájához pisze orr, és mandulavágású szemek társulnak.
Szem: Keleti megjelenéséhz híven húzott, fekete
Haj: Vállig érő, egyenes szálú és sötét vöröses barna, vagyis mahagóni színű
Általános öltözet
Színesen, vidáman öltözködik, de már most nagyon rendes és mindig tiszta, pontosan tudja, hogyan szeretné magát másokkal láttatni.
Első benyomás, kisugárzás
Vidám, kedves lány, és habár csendes, nagyon is intelligens.

Leírás

Család:
Bogdányi Tibor (1972) - sutta rendőr, van egy kis ír beütése, s hivatásához méltóan kedveli a fánkot.
Bogdányi Ella (1973) - démonvadász, anyuka - korábban Tehetséggondozós volt, aliasa: Q.
Bogdányiné Horálki Judit (1951) - sutta, nyugdíjas ápolónő, velük él Budapesten.
Bogdányi Fruzsina (2000) - hiperaktív kisboszorka, tele élettel és mágiával - amit előszeretettel fordít nőére bosszantására. Jelen pillanatban is egy szobában laknak.
Bogdányi Eszter (2009) - Ő a család kisbabája - egyelőre otthon gyepálja Fülest, a kertjükben ólálkodó német juhászt.

Habár anyja születése előtt alig másfél évvel letette a nagyesküt, hogy soha nem lesz rendes férje és gyereke, Lottinak nem csak születésnapja, de apja, két testvére és kutyája is van.
Talán a sors furcsa fintora, hogy édesanyja, aki démonvadászként mondhatni igencsak sűrű mágikus körökben forog, egy talan rendőrhöz ment feleségül. Persze az ellentétek vonzzák egymást: Édesapja vörös bőrű és hajú, szeplős típus, anyja viszont úgy néz ki, mint a legtöbb ázsiai, azon belül is japán. Lottin, de Fruzsin és Esztin is egyértelműen utóbbi a szembeszökő, viszont nem lehet nem észrevenni, hogy a sötétbarna hajban van egy kis vörös árnyalat, ami mahagónivá színezi. Idősebb húga, Fruzsina szinte azóta ontja magából a vadmágiát, hogy mászni tudott, ennek ellenére Lottin csak tizenkét évesen jelentkeztek a varázslógénre utaló nyomok. Eszti egyelőre nem mutatott semmiféle mágiát, de ő még csak kétéves, így bőven ráér.
Azután, hogy beíratták a Martionba, Karpena ösvényére került, s egy évvel később húga is követte - itt végre levezetheti a fölös energiáit. Persze főleg nővére rovására, hiszen Lotti kötelessége vigyázni rá. Könnyen tűnhet emiatt túlzottan aggályoskodónak, ráadásul mivel megörökölte anyja maximalizmusát, melyhez nem kicsi kisebbségi komplexus társul kiváló tehetségű húga miatt, sokszor strébernek, pedánsnak tűnhet. És tény: Szeret tanulni, örül, hogy itt lehet, és komolyan érdeklik nem csak a diákok, de a tanárok is.
Többnyire kedves, és igyekszik mindenkivel kedves lenni (még ha kár is belé), viszont ha komolyabbra fordul a helyzet, nem átall beleharapni az őt bántóba.

Elég sok időt tölt otthon, így sűrűn találkozik Riusszal, akibe esze és tehetsége miatt úgyszólván plátóian szerelmes is.. persze korábban a lakhelyükhöz közel bandázó nagyfiúk, és a kedvenc magyar tanára is beleesett ebbe a csoportba, így ez nem jelent túl sokat. De na.
Mindenesetre tény, hogy elég sokat bolondozik, szereti a színes, vidám dolgokat, ugyanakkor kissé aszociális, nagyobb csoportban félős, önkéntelenül is a felnőttek oldalán keres menedéket.

Idén először elengedték a szülei szilveszterezni az egyik iskolatárshoz, és hát hogyhogynem, úgy alakult, hogy összegabalyodott Kendével. Kézenfogva sétálnak a folyosón.
Tulajdonságok: Előnyök: Hátrányok:
Fizikum: 8
Ügyesség: 11
Észlelés: 10
Megjelenés: 11
Intelligencia: 15
Akaraterő: 15
Mágia: 11
Kiváló tulajdonságok: 4
Logikus: 3
Rendíthetetlen: 1
Empátia: 3
Senki sem segíthet: 4
A Jövő hiánya I.: 4
A Jövő hiánya II.: 4
Önbizalomhiány: 4
Túlfejlett: 4

//Karakterkép: Nozomi Sasaki, Rockangel57, Csücsök//


Aktuális állapot:
Kifejezetten aranyos, rendezett és csinos, mint mindig, szemmel láthatóan rend és tisztaság híve. Ékszerei általában bizsuk.

Lotti

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2010.03.22. 01:20:48


Ez a karakter rendelkezik egy Csücsök nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése