A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Bradics Bence

 
Beosztása: ELTE Elméleti Mágia kar hallgatója
Nem: Férfi
Életkor: 28 (születésnap: május 03.)
Testalkat: Picit magasabb, fizikailag azonban vékonyabb és gyengébb az átlagnál.

Vonások: Kissé hosszúkás arc, kerek áll és rövid kecskeszakáll némi vörös beütéssel.

Szem: Vékony, sötétzöld. Hangulatától függően cinkosan csillog, vagy csak szimplán felnyársal bárkit, akire tekintete irányul.

Haj: Alapvetően világosbarna, picivel lapocka alá ér, de évszakonként néhány árnyalatot változik. Nyáron inkább szőkébe hajlik, ősszel egy halvány vörös csillogást vehet észre, aki nagyon figyel, télen és tavasszal pedig inkább barna. Általában összefogva.
Általános öltözet
Hűvösebb időben világos farmer, világos, élénk színű felső, többnyire kapucnis pulóver, télen fekete szövetkabát. Cipő minden esetben fekete.
Amint melegszik az idő, sötét, többnyire fekete farmer, ehhez ing, aminek a színe változó, a sötét színek, még a fekete is általános. Ehhez, ha az idő úgy kívánja, fekete bársonyzakó.


Első benyomás, kisugárzás
Pár évvel idősebbnek néz ki a koránál. Mindig figyel az egyenes tartásra, ami magabiztosságot sugároz. Erősen hangulatfüggő a benyomás, amit kelt az emberekben. Gyakori a flegma, cinkos félmosoly, de a mogorva komor arckifejezés is. Ha vidám, jó társaságban van, úgy tűnhet, mintha épp szétrobbanni készülne az energiától, gyorsan jár a nyelve. Ám ha sötét, zárt helyeken, esetleg magányosan látja valaki, azt gondolhatná, egy életunt, morcos egyént lát. Ez azonban csak a látszat, ugyanis amint szóba elegyedik valakivel, megint visszatér arcára az élet, addig viszont csak kémleli a környezetét gondolataiba mélyedve.


Leírás

Bradics Bence

-= Átdolgozódás alatt =-

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2011.05.04. 19:57:19


Ez a karakter rendelkezik egy Bütyök nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése