A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Csonka P. Ivett

 
Beosztása: Tanuló
Nem:
Életkor: 35 (születésnap: június 10.)
Testalkat: Látszik rajta, hogy edzésben van, szereti magát formában tartani.
Vonások: Tetszetős a szemnek, kedves, mosolygós.
Szem: Világos zöld, kék átfedéssel, barna cirmokkal. Meghatározhatatlan, hangulatától függően változik árnyalata.
Haj: Eredetileg is szőke tincseit világosítja. Vékony szálú, de dús hatást kelt.
Általános öltözet
A könnyed, lágyan nőies ruhákat kedveli. Farmerjeihez magassarkú cipőt és ingeket szokott viselni.
Első benyomás, kisugárzás
Lendületes, vidám, csinos fiatal nő. Szőke. Mert ugyebár vannak előítéletek. De csak addig, amíg beszédbe nem elegyedsz vele. Nem is kevés tudás szorult az okos kis buksijába, csak kicsit rendszertelenül. Néha hajlamos túl sokat agyalni a dolgokon, de mindenképpen jóindulatú.

Leírás
Budapesten született, máguscsaládba, harmadik gyermekként két fiú után. Három évvel utána lett mégegy testvére, ezúttal egy lány, Hajni. Szerencsésnek mondható, mert nem csak nagy, de boldog családban nevelkedett. Már hat évesen megmutatkoztak mágikus képességei, hamar kiderült az is, hogy született a kisasszony. A Mirarxban próbálták kordában tartani a vadmágiáját, majd a Martionba íratták be szülei, ahol a bátyjaival ellentétben – akik karpenások voltak – a neredinbe került.
Imádta az iskolát. A legtöbb gyerekkel ellentétben leginkább az elméleti tárgyakat szerette, de ugyanolyan lelkesen ment gyakorlati órákra is. Szinte itta magába a tudást, csak éppen az volt a baj, hogy hiába haladt előre a tanulmányaiban, semmi sem érdekelte annyira, hogy tudni lehessen, merre akar elhelyezkedni az életben. Ez utolsó évében sem változott.
Édesanyja mindig nagyon büszke volt Ivett született képességére, hát beiratkozott a Kormonra, hogy fejlessze tradícióját. Emellett viszont talan egyetemi tanulmányokat is folytatott, méghozzá az Eltén, esztétika – filozófia szakon. Hiába mondták neki, hogy ezekkel semmire nem fog menni, érdekelte a téma. Ugyanúgy, ahogy utána a történelem szerelmese lett. Kipróbálta hát az Elte mágikus részét is. Ekkor már elvállalt pár diákmunkát is, hogy finanszírozni tudja tanulmányait – bár természetesen még mindig kapott segítséget otthonról. Egészen a következő iskolájáig, ami a König lett. Közben próbálta fenntartani magát egyetem mellett, egészen jól is ment neki. Idősebbik bátyjánál - Szabolcsnál - lakott Pesten, szerencsére ő kifejezetten sikeres lett, és úgy tűnik, szívesen támogatta az iskolapadból kiszállni nem akaró hugicát. Aztán megismerte Kornélt, egyik gyakornokoskodása közben. Addig-addig kerülgették egymást, míg végül a gyakornoki idő lejárta után sikerült végre összegabalyodni, egy évvel később összeköltözni, majd 2016. augusztus elsején összeházasodni is.
A tanulás mellett van egy másik szenvedélye, ez pedig a lövöldözős videojátékok. Olyannyira szereti, hogy párszor már volt lenn a lőtéren is fiatalabbik bátyjával, Batyuval – aki történetesen gemmárius. Ki tudja, lehet a következő állomása a nemzetvédelem lesz…


Lilypie Third Birthday tickers

Aktuális állapot:


Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2012.11.25. 12:22:08

Ez a karakter a Haisz Régiségkereskedés céghez tartozik.

Üzenet küldése