A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Gaál Szilveszter

 
Beosztása: Modell
Nem: Férfi
Életkor: 29 (születésnap: május 29.)
Testalkat: Sokat változott néhány év alatt. Előbb megnyúlt (184 cm), majd magára szedett némi izmot is, így túllépve a kisfiús megjelenését.
Vonások: Finom vonásait arcszőrzettel férfiasítja, mióta képes tisztességeset növeszteni.
Szem: A megvilágítástól függően türkiz vagy zöldes.
Haj: Az a fajta aranyfényű barna, ami nyáron némileg kivilágosodik, télvíz idejére inkább sötétebbé válik.
Általános öltözet
Szenvedélyes öltözködő, szeret mindig újat próbálni. Míg korábban kissé túlzásba vitte az ekörüli herce-hurcát, mára már letisztultabb, talán némileg férfiasabb is a stílusa. Az viszont nem kérdés, hogy az élete továbbra is a hírességek körül forog, mint Gucci vagy Valentino.
Első benyomás, kisugárzás
Macskás mosolyára gyakran emlékeznek, ahogy simulékony modorára vagy épp kellemes hangjára is. Otthon van az élet rengeteg területén, nehéz olyan témát találni, ami teljesen kívül esik a hozzáértésén. Korábbi kisfiús stílusát némileg átalakítva szórakozóhelyen vagy ismerkedés közben lazának látni, mint aki élvezi az újdonság varázsának minden percét.

Leírás

Élettörténet
1995. május 29-én látta meg a napvilágot győri otthonuk kényelmében, ugyanis az édesanyja ragaszkodott az otthoni szüléshez. Középosztálybeli család gyermeke volt, mindig épp annyiuk volt, amiből a hónap végéig kijöttek. Úgy egy éves lehetett, mikor az anyja úgy döntött, ezentúl nélküle kell boldogulnia ennek az idilli kis családnak, így hát magára maradt talan édesapjával, akinek az otthagyott levélből kellett értesülnie a tényről, hogy Szilveszter egy mágus fia.
György nemsokára a fővárosban kapott állást a Testnevelési Főiskolán, így ő és a kisfia a fővárosba költöztek egy nem túl tágas pesti lakásba.
Felcseperedvén az egykori élsportoló apa rendre és mozgásra akarta szoktatni Szilvesztert, így kezdett hát bele a kosárlabdába, a fociba, az úszásba és végül az atlétikába, amely mellett hosszabb ideig volt kénytelen megragadni akarata ellenére. Sosem volt az az igazi sportember, szeretett lányokkal barátkozni, és mindig ügyelt rá, hogy milyen színt milyen színnel párosít, így egyértelmű volt a következtetés, hogy Szilveszter valamiféle ferde hajlammal rendelkezik. György ezt szorgalmasan igyekezett csírájában elfojtani a fiúban, és nem válogatott az eszközökben legyen szó nadrágszíjról, tenyérről vagy éppen ökölről.
Édesapja több kapcsolatba is belebonyolódott az évek során, nem egy közülük tartósabb is volt. Így ismerte meg 11 éves korában a fiú Évát. Sokat volt együtt vele, a nő hozzájuk is költözött, és az apja azt remélte, megfelelő anyapótlék lesz majd neki. Ám ahelyett, hogy anyai érzéseket táplált volna, Éva sokkal fizikaibb módját választotta szeretete kifejezésének. Egy gyötrelmesen hosszú évnyi molesztálás után az apja végre felismerte, mi zajlik a házában, és kirakta a nő szűrét. Ugyanakkor a problémát a szőnyeg alá söpörték, mintha sosem létezett volna.

Szilveszter 14 éves korában állt az édesapja elé azzal, hogy a férfiak társaságát keresi. Jutalmul két szerető, atyai pofont kapott, így többet nem hozta szóba otthon a témát. Nem mintha az apja nem tudta volna, szabadidejében kivel vagy épp kikkel tölti az idejét, frusztráltságát mindannyiszor rázúdította fizikai haragjával együtt.

Martion
Mint ahogy a talan származású mágusoknál szokás, hozzájuk is megérkezett a kormányhivatalnok az elbeszélgetésre. Az apja valószínűleg még örült is, hogy az év jó részére megszabadul hasznavehetetlen örökösétől, így hát a szeptembert már új otthonában kezdte. Távol az apjától végre rájöhetett, tulajdonképpen hogy is érez, ki is ő és mit is akar az életben.

És most...
Az iskolából immár kilépett a nagybetűs életbe, és mióta néhány éve igazán kikupálódott az alakja, felszedett magára egy kis izmot, minden idejét és energiáját a munkájának szenteli, a modellkedésnek. A jövőt illetőleg vannak ötletei, de egyelőre nem érzi a sietséget, hogy főiskolát végezzen, remekül megvan, köszöni szépen.

Jellem
Igazi nyughatatlan lélek. Rengeteget bulizik, bárokba jár, új embereket ismer meg, új lehetőségeket keres, nem az otthon tespedő típus. Otthonában igen hanyag, sosem tudja, éppen mit hova pakolt, és ez gyakran meg is mutatkozik a szobájában uralkodó "rendben".
Elbűvölő személyiség: intelligens és szellemes. Remekül alkalmazkodik bármilyen beszélgető partnerhez, könnyedén veszi fel a téma fonalát. Ugyanakkor képtelen egy témában túl mélyen elmerülni, egyszerűen túl sok felé figyel és előbb ráun, mint hogy szakértővé váljon. Sosem volt és sosem lesz titok az sem, hogy szereti a szép és drága holmikat.
Kapcsolatai
Tudja mit akar, határozott, ha valamit akar, de nem nyomulós vagy fárasztó. Azt is tudja, hogyan használjon fel vagy éppen ki valakit.


Adatok
Magasság: 184 cm
Súly: 75 kg

Aktuális állapot:


Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.07.09. 17:03:31

Ez a karakter a Tárnok Társaság céghez tartozik.

Üzenet küldése