Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/martion.alomvilag.hu/fooldal.php:526) in /var/www/martion.alomvilag.hu/alomvilag_header.php on line 3
A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Dr. Vári Kamilla

 
Beosztása: Gyermek szerpentárius rezidens
Nem:
Életkor: 28 (születésnap: február 06.)
Testalkat: Sportos, de nem lapos. Hosszúak a végtagjai, de nem ide Kanada. Alsó végtag tájon szálkásan erős a sok évi tánctól.
Vonások: Könnyen felismerhető jellegzetes, széles állkapcsáról, határozott járomívéről, összességében karakteres arcáról, és szinte állandó, széles mosolyáról.
Szem: Borostyán és mogyoróbarna keveréke.
Haj: Csokoládébarna, fényes hajzuhatag. Főleg párás időben szeret hullámokat vetni, úgy hogy minden reggel érdemes vele foglalkoznia, ha nem akar szénaboglyaként végigvonulni az emberek között.
Általános öltözet
Egészen átlagos a ruhatára: szoknyák, nadrágok, blúzok állnak halomban, de gyakran szereti új módon is párosítani a már agyon hordott kedvenceit. Színes, mintás vagy egyszerű és fekete, kevés olyan dolgot lehet említeni, ami nem áll jól neki.
Első benyomás, kisugárzás
Széles, meleg mosoly, életteli nevetés. Első pillantásra teljesen átlagos, természetes, barna hajú lány. Nem feltűnő, nem hangos. Az első szótól az utolsóig van benne valami megkapó és magával ragadó. Nehéz lenne róla bármi rosszat mondani, van egyfajta természetes energikus kisugárzása.
Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat: Budapesti Bús Bikák (4)

Leírás

Családi háttér
Édesanyja, Piros Eszter első házassága 44 éves korában ért véget. A nagy gimnáziumi szerelem lángja kihunyt, ő pedig egyedül folytatta az útját. Alig egy évvel később talált rá az újabb szerelem egy 24 éves férfi képében. A nyilvánvaló korkülönbség azonban nem szegte egyikük kedvét sem, és Eszter 46 évesen másodszorra is férjhez ment.
Már évekkel korábban feladta, hogy saját gyermeke születik, így szinte villámcsapásként érte a hír, amikor mégis teherbe esett Kamillával. Nem volt egyszerű ilyen idősen gyermeket vállalni, de András mindenben segített neki, ahogyan Eszter öccse, Hugó is. Végül 1996. február 6-án egészséges kislánynak adott életet, aki a Perényi Kamilla nevet kapta.
Eszter szerpentáriusként tevékenykedik, András pedig a gyógyító célú bájitalok mestere.

Kamilla
Kiskorától kezdve különleges odafigyelést igényelt a nevelése, hiszen vitaemágus. A szülei semmit sem sajnáltak tőle, hiszen egyedüli gyermek, és az édesanyja mindennél jobban vágyott rá. Annak idején a Mirarxban kezdte az iskolát, és később a Martionban folytatta. A Lelkek Tükre a Neredinbe osztotta, és ezt kifejezetten örömmel fogadta. Szorgalmasan tanult, és az iskolán kívüli tevékenységekre is elegendő időt fordított, sok barátot is szerzett ezalatt az évek alatt is. Unokatestvéreivel (Piros Károly, Piros Kata és Piros Kármen) is kifejezetten jó viszonyt ápol.
Az édesanyja volt mindig is a szigorúbb vele, aki pontosságra, fegyelemre szorítja a mai napig, de ettől függetlenül remek a viszonyuk. Mila apja viszont igazi cinkostárs volt, ha csoki csenésről volt szó, lelkes rajongó, ha a lánya versenyzett, és megértő barát, ha a lány épp az orrát lógatta.

Jellem
Ő az, aki átkíséri a nénit az úttesten, aki utánad kiabál, ha leejtesz egy tallért a földre. A kudarcok nem keserítik, inkább abban hisz, hogy a hibáinkból tanulunk a legtöbbet. Nagyon együttérző, és megértő, ha teheti segít másokon, és nem vár el cserébe viszonzást. Kifejezetten értelmes, intelligens, ugyanakkor nyílt és őszinte is egyben. Nem szokott hazudni, és nem szereti, ha hazudnak neki. Sok szeretetre van szüksége, de nem az a fajta, aki ezt hangosan kiköveteli. Olyan ember, aki csendben megfogja a kezed, ha látja, hogy szükséged van rá, és akkor is úgy marad szótlanul, ha már minden tagja elzsibbadt.

Barátok
Nehéz volna mindenkit felsorolni a szociális hálójában, egyszerűen csak túl sok az ember túl sokféle történettel. Nagyon sok ismerőse van és igazán szerencsésnek érzi magát, hogy barátból is sokat tudhat magáénak. Akad olyan, akivel sajnos időközben akadnak nehézségek. Mint Marci. Nagyon régre nyúlik vissza az ő barátságuk. Mellette állt akkor is, mikor a srácot bemarták, de valahogy - és a mai napig bántja ez - nem tudott elég közel kerülni hozzá.
Az átérző képessége segít neki, hogy másokon segíthessen. Olyanokon főleg, akik nehezen nyílnak meg és kifejezetten sérülékenyek. Így van ez Cecillel is. És persze minél mélyebben ássa bele magát mások helyébe, annál mélyebben érez ő maga is. Néha nehéz elszakadni ettől az óvó, gondoskodó részétől, és realizálni a világot.
A szerelmi élete mondhatni unalmasan telt, talán pont azért, mert ilyen könnyen beleélte magát mások lelkivilágába. Apróbb fejezetek nyíltak és záródtak.
Persze a dolgok változnak, új fejezetek nyílnak. Adódik olyan, mikor az idő és a hely is megfelelő, mikor a dolgok egyszerűen csak klappolnak. Így áll a helyzet Milánnal. Nem mintha egyszerű lenne, a profi sportoló időbeosztása kicsit zsúfolt, nem beszélve egy kezdő orvoséról. A több éves kapcsolat, majd az együttélés párizsi leánykérésben, majd a borongós időjárás ellenére nagyon boldog esküvőben teljesedett ki (2020.május 30.). Kicsit több, mint egy évvel később 2021.12.21-én született meg a szemük fénye, Vári Dalma Liliána.

Néhány érdekesség
Súly: 55 kg
Magasság: 172 cm
Becenevek: Mila, Manó (az apjának)
Vegetáriánus, de halat eszik.

A kis család
Milka: Az igen idős, csokoládészín labrador a szüleivel tölti a "nyugdíjas éveket.
Likőr: Milánnal közös első gyerekük, egy homokszín francia bulldog.
Ivy: Fehéres, göndör szőrű, cavapoo fajtájú szeretet gombóc, aki ideiglenesen érkezett, de örökre maradt.

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.08.30. 17:38:11

Üzenet küldése