A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Tallenberg Endre

 
Beosztása: Mágikus Lények és Idomításuk tanár, Neredin ösvényének Mentora

Nem: Férfi
Életkor: 46 (születésnap: február 10.)
Testalkat: Vállas, megtermett férfiember.
Vonások: Barátságos, férfias vonásait gyakran borosta keretezi.
Szem: Különleges barnás-zöldes árnyalatú. Olyan borostyános...
Haj: Szőkésbarna, rövidre nyírt. A "mikiegeres" kikopás nem a kopaszodás előjele, genetikai örökség.

Általános öltözet
Öltönyben is ugyan úgy képes laza maradni, mint egy farmer-póló összeállításban. Van egy-két márka, amikhez hűséges, de nem lételeme, hogy mindenébe valami flancos logóval ellátott címke legyen varrva.
Kedvenc darabja egy fekete bőrdzseki. És amit nagyon utál? Eee… nyakkendő!

Első benyomás, kisugárzás
Megnyerő a maga módján, a hölgyek meg kifejezetten szeretik azt a nyugtalan, rosszfiús sármot, ami a kisugárzásában ott bujkál. Barátságos, laza. Hogy ez pozitív vagy negatív dologként csapódik le másoknál, azt inkább az ő személyiségük dönti el, (a diákok szokták kedvelni érte) Endre az élet minden területére nyitott – szívesen ismerkedik új emberekkel, helyekkel, keresi az új kihívásokat.

Tiszteli a tradíciókat – sajátjait és másokéit is. Közösségi ember, aki törekszik az egyszerűségre, a tényszerűségre magyarázatai során, a felmerülő problémákat pedig addig hajszolja, míg meg nem oldja. A lezáratlanság, tisztázatlanság zavarja. Szerencsére találékonysága sok zavaros helyzetből mentette már ki.
A harsányság, a közönségesség nem az ő asztala. – Némi egészséges távolságtartással viseltetik az ilyen személyek iránt. Kiszámíthatatlan és ellentmondásos, tele van meglepetésekkel. Nagylelkű, de nem költekező a nőkkel fenntartott kapcsolataiban, melyek tartóssága legtöbbször nem rajta múlik. Nem éppen ábrándos, érzelmes típus. – Reális képe van róla, hogy mit vár el partnerétől.

Leírás


1978 telén született Mezőpetrin, a romániai Szatmár megyében, varázstudó szülők második fiaként. A sváb felmenőkkel büszkélkedő szülők igyekeztek elődeik szokásait, tudását a fiúknak is tovább adni, de kettőjük közül inkább a fiatalabbik, Endre volt fogékony rájuk. Bátyja a sárkányrezervátum pénzügyeit kezeli és mára már boldog családapa.

Endre alap és középfokú tanulmányait romániai mágustanodákban végezte. Már akkor is látszott, hogy a sportok és a kocsik iránt heveny érdeklődést tanúsít – sokkal inkább a kultúra, az irodalom kötötte le a serdülő korcsoportra jellemző kísérletezgetés, bulizások mellett. Részt vett az iskola programjainak, tanulmányi útjainak szervezésében, DT-s volt, a színjátszó-kör állandó szereplője.
Mivel gimnáziuma a Martion egyik testvériskolája mai napig, így akadt alkalma cserediákként egy tanévet a magyar mágusiskolában tölteni negyedikes korában. Az itt töltött időszak hatására kezdett el érdeklődni a mágikus lények, illetve azok gondozása iránt és ezt a jó szokását az iskolájába visszatérve is megtartotta.
Egyetemi éveit az ELTE EMK-n töltötte, Mágikus Lények Ismerete és Gondozása szakon, mint reménybeli sárkánytenyésztő. Az élet mégis úgy hozta, hogy „mindössze” tanári diplomát szerzett MLI-ből, mellé pedig talan tárgynak régi „szerelmét”, az irodalmat választotta.

Egykori iskolájában kapott állást, ahol idővel mentori posztot is betöltött, de hét év munkaviszony után a csökkenő tanulói létszám és az iskola helyzete miatt elbocsátották. Így lett belőle a Mirarx napközis nevelőtanára a nagyobbacska máguscsemeték nagy örömére. Ő is kedvelte/kedveli a „törpéket” a mai napig, de valahogy a gimnazista korosztály közelebb áll hozzá, otthonosabban mozog a körükben, így elmondhatatlan volt az öröme, mikor a Martionban megüresedett MLI tanári posztot elnyerte.
2013 szeptemberétől az iskola tanári karát gazdagítja és egyben Haisz K. Szilviát váltja a Neredin mentori „székében”.

Aktuális állapot:


Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2013.09.03. 18:19:31

Üzenet küldése