A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Benegeszery Leon

 
Beosztása: Táncos, Magántanár, Máguskormány-hivatalnok
Nem: Férfi
Életkor: 37 (születésnap: április 04.)
Testalkat: Magas, szálkás, de izmos testalkatú. Légiesen könnyed felépítésű.
Vonások: Határozott, kissé talán éles vonásaival karizmatikus, de nem mindig megnyerő.
Szem: Sötétbarna, szinte fekete szemeiben elveszik a pupillája, ettől kissé félelmetesnek tűnhet, de mindenképp emlékezetes.
Haj: Váll alá érő sötétbarna, hullámos haját általában kiengedi, de előfordul hogy szoros copfba fogja
Általános öltözet
A midnennapi életben semmi különös, vagy kirívó nincs az öltözetében. Sötét farmerek, ingek adják a repertoár nagy részét. Családos eseményekre előkerül az öltöny, zakó, szmoking a szekrényből, gyakorláshoz pedig a rugalmas erre készíttetett ruháit viseli. Bár nem feltűnő az öltözete, mindig rendezett, tiszta, és a maga egyszerűségében elegáns. Ha közelebbről megnézi az ember, látszik hogy márkás vagy méretre szabott darabok.
Első benyomás, kisugárzás
Rögtön megakad rajta az ember szeme. Nem a szépsége miatt, inkább azért, mert van benne valami különös, ami vonzza a tekintetet. Hogy felismerik-e az utcán? Nem valószínű. De ott bizsereg az ember tudatában, hogy mintha látta volna már valahol.

Leírás

Részletek a Dance Magic magazin 2013. júniusi számából:

-Velem szemben ül Benegeszery Leon, aki az idén úgy határozott hogy megosztja méltán híres műsorát a szigetországbeli közönséggel is. Az előadásra már rég elkelt minden jegy, de a rajongók kedvéért újabb előadás időpontokat nyitottak. Nos, Benegeszery úr, hogy szokták szólítani?

-Leonnak. Nincs becenevem.

-Ó értem, igen, Ön ugye Magyarországról érkezett, és csak ezen az egy nyáron van itt, Angliában? Hol nézhetik meg azok, akik ezúttal lemaradtak?

-Igen, jól értesült. 2006 óta a Nyíregyházi Porondszínház társulatának állandó tagja vagyok, párosban nemzetközi táncversenyeken szerepelek, elfogadok néha vendégszerepléseket külföldön, illetve partneremmel Budapesten szoktunk önálló esteket adni, vagy kiegészíteni mások műsorát.

-Mikor kezdett el táncolni, és miért?

-Mikor öt éves voltam, egyértelművé vált, hogy nem csak elemista vagyok, de a mágiám szokatlanul erős a koromhoz képest. Valahogy le kellett kötni, és egy gyereket nem lehet egykönnyen produktív munkára bírni. A tánc lekötött és hozzásegített hogy megtanuljam kordában tartani az elememet.

-Ez a későbbiekben is meghatározó részét képezte az életének, igaz? Úgy tudom oktatja is az elemi mágiáját.

-A Kormon Lehel Tehetséggondozóban végeztem Tradíció szakon, és mint ilyen képzettség aeromágus, igen, néha vállalok tanítványokat, de nem tanítok intézeti körülmények közt. Ahogyan a táncot vagy az akrobatikát sem.

-Bár azt mondja, a partnerével lép fel, úgy hallottam valójában más a helyzet..

-Ön nagyon jól értesült. Igen, a partnerem jelenleg úgy tűnik felhagy a tánccal, és helyette anyai örömök elé néz.

-Ezúton is gratulálunk... És igaz az, hogy ez már nem az első párja, aki emiatt hagy fel a karrierjével? A rossz nyelvek szerint ehhez Önnek is van némi köze...

-Ezt mindenképpen cáfolnám. Ugyan az való igaz, hogy az utóbbi hét évben nyolc partnerem volt, és ebből öten azért hagyták el a szakmát, mert megházasodtak és családot alapítottak, de ennek semmi köze nem volt hozzám. Örülnék, ha felhagynának ezekkel a rosszindulatú pletykákkal.

-Ó igen... említették, hogy Ön otthon a magyar mágus Család tagja... Ez sok kötelezettséggel jár?

-Mind apai, mind anyai ágról. A kötelezettség nem a származással jár, hanem azzal, hogy az ember egy közösségben él, aminek a normáihoz alkalmazkodik.

-Meséljen még a családjáról. Önnek lánytestvérei vannak, jól tudom?

-Igen, egy nővérem és két húgom. A nővérem, Rea már férjezett és gyermekei vannak. A nagyobb húgom Kora a König Akadémia Államigazgatási szakán tanul, a fiatalabb, Zoé, pedig a Martion Mágustanoda kiváló növendéke, szabadidejében pedig légtornász táncos, épp mint én.

-Ahogy így említi, feldereng még valami. A kisebbik húga, ő vak, igaz? Azt beszélik egy légtornász gyakorlat közben sérült meg. Mesélne nekünk a balesetéről?

-Nincs arról mit mesélni. Bocsásson meg, de a húgom állapota nem tartozik senkire.

-Persze... elnézést... Én csak... De beszéljünk inkább a jövőről! Mit üzen a rajongóknak? Igaz, hogy hamarosan nősülésre adja a fejét?

-Örülök, ha szórakoztatónak tartják a műsorom, de ami a nősülést illeti, régi hagyományaink szerint kívánok párt választani magamnak, akkor, mikor úgy látom eljött az ideje.

- Nagyon köszönöm, hogy válaszolt a kérdéseimre.


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2014.03.08. 10:09:18

Ez a karakter a Nyíregyházi Porondszínház céghez tartozik.

Ez a karakter tagja a Családnak.

Üzenet küldése