A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Dr. Temesváry Levente

 
Beosztása: Szerpentárius
Nem: Férfi
Életkor: 27 (születésnap: augusztus 27.)
Testalkat: A család legmagasabbikának számít a 185 centimmel, és az elmúlt pár hónapban izmot is sikerült magára szednie bőven.
Vonások: A Temesváryakra jellemző markáns arcél, csibészes mosoly. Az éveken át viselt fogszabályzónak köszönhetően tökéletes fogsor.
Szem: Szürke és világoskék között mozog, hatalmas szempillákkal keretezve.
Haj: Sötétbarna, általában rövidre nyírja, de megesik, hogy pár hétig nem ejti útjába a borbélyt.
Általános öltözet
Semmi szokatlan: farmer, kényelmes pulcsi, tornacipő kombináció. Egyetemen vagy az ispotályban egészségügyi cipő és a megkövetelt fehér köpeny.
Első benyomás, kisugárzás
Nincs benne semmi különös. Nem olyan nagy csajozógép mint a bátyja vagy Zolta, de azért nem hazudtolja meg ő sem a Temesváry vért. Neveltetéséből kifolyólag igazi úriemberként is tud viselkedni, ám Gergőnek köszönhetően flegma, nemtörődöm stílust is könnyen felveszi, főleg bátyja jelenlétében.

LeírásLeírás


Átlagos, boldog gyermekkora volt, együtt nőtt fel testvéreivel, Gergővel és Lilivel, valamint unokatestvéreivel, Zoltával és Bandival a balassagyarmati családi birtokon. Tizenkét éves volt, mikor beíratták a Martionba. A családi hagyományokat tovább víve, Levit is a Karpena ösvényére osztotta be a Lelkek Tükre.

Nagyapja legnagyobb bánatára, ahelyett, hogy a családi vállalkozást vitte volna tovább, az érettségi sikeres elvégzése után felvételezett a budapesti Szentágothai Dominik Szerpentáriusképző Egyetemre, ahova első próbálkozásra fel is vették.

Jelenleg Budapest és Balassagyarmat között ingázik. Hol itt van, hol ott. Leghamarabb mentálban vagy telefonon érhető el.

Kapcsolatok: Bolyk Lizander, Herceg Zara, Kolozsvári Ádám, Kolozsvári Villő, Soltéz Ria, Stelczer Elvira, Temesváry András, Temesváry Gergő, Temesváry Lili, Temesváry Zolta, Zegredo Kiara, Vörös Heléna.

//Karakterkép: Joshua Anthony Brand és Mikhail Varshavski//
User és karakterei

Aktuális állapot:


Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2014.04.14. 22:23:43

Ez a karakter a Temesváry család tagja.

Üzenet küldése