A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Huszár Lilla

 
Beosztása: Író, ELTE EMK - Asztrálpszichológia hallgató
Nem:
Életkor: 27 (születésnap: május 19.)
Testalkat: Dereka keskeny, csípője széles. Lábai igencsak hosszúra nyúlnak, így ez teszi ki 175 cm-es magasságának oroszlán részét.
Vonások: Összetéveszthetetlen ez a kerekded, porcelán babához hasonlatos arc.
Szem: Mahagóni barna, dacos tekintet.
Haj: Hosszú, vörös akár a róka bundája és kifejezetten hullámos.
Általános öltözet
Divatos és napra kész, akármit is visel, az jól áll neki.
Első benyomás, kisugárzás
Milyen bájos arcú, törékeny lányka. Amilyen a mosdó, olyan a törölköző, szokták mondani, és ez esetében a lehető legtalálóbb mondás. Egyszerűen csak ráérez arra, mire van szükséged, mi az, amitől a bizalmadba fogadod, és olyan személyiséget vesz fel. Senkinek fel se tűnne, hogy ez tényleg önmaga vagy csak egy álarc. És pont ez a lényeg.

Leírás

18


Vágy. Ez a neve.
Ízlelgesd, akár egy nemes bort, csak lassan.
Elnyíló ajkaidból Ennek sóhaja szakad fel,
Hisz már régóta fojtogattad, elzártad,
Múló elmezavarrá aláztad,
Földbe tiportad, akár egy férget,
Mert az ereidben érezted a mérget.

Érzed már.
A szemed fénylik, ahogy tiszta égbolton csillag ragyog,
Fényes páncélú bogár a közepén.
Érints hát, hisz megadom, mire vágysz,
Nem kell félned, becsületed se sérted,
Akármit megteszek érted, kérned sem kell.

Ez nem a valóság.
Hagyd hátra a bűnös fogalmát.
Engedd szabadjára a démont, gondod viseljük.
Hát hajtsd keblemre a fejed, s csak hunyd le a szemed,
Már tudom, ne szólj, mi a vágyad,
Ha e test forrón ölelésedbe bágyad,
Összeforrva, gabalyodva, levegőért kapkodva,
A lelkedbe tiporva, majd felélesztve.
Kimerülten, ajkamon a neveddel
Édes álomba ringatni.

Te Őt akarod a karodban tartani.Fáradtan, kissé duzzadt szemekkel fektette a tollat az asztalra, és a kész műre egy pillantást sem vetve tolta el magát a kemény, lakkozott fától. Vékony selyem köntöse enyhén szétnyílt rajta, de nem zavarta. A kezébe vette az öngyújtót. Habár nem volt szüksége rá, szerette megnyugtató érintését. Egyike volt azon kevés tárgyaknak, amelyet a régi életéből hozott magával. Az ablakhoz sétált, sarking nyitotta a támlát és kihajolt rajta. Vékony, mentolos aromájú cigarettát húzott elő, egy pillanattal később pedig már mélyen magába szívta. Megkapaszkodott a párkányban, felsőtestét előre döntve pásztázta az alkonyodó várost. Új este, új lap. Mintha csak fizikai valójában tenné kezével lapozó mozdulatot tett, mintegy új oldalt nyitva ennek a napnak. Elnyomta a túl hamar elszívott bagót, és egy intéssel becsukta maga mögött az ablakot.


***- Gyönyörű vagy. - Olyan sokszor hangzott már el ez a mondat ebben a szobában, hogy ha a falak beszélhetnének, talán csak ezt a két szót ismételgetnék.
- Te vagy gyönyörű - búgta a nő mély, vágytól nehéz hangon. Ma éppen ez volt a soros színdarab. A levegő füstölők bódító illatától volt nehéz, az intimitás úgy ölelte körül a férfit, mint egy puha, kényelmes takaró, amely a testéhez idomul. A nő ujjbegye finom ívet írt le a másik arcán, ajkán és nyakán a kulcscsontjáig. Pupillái tágra nyíltak, ahogy megnyitotta elméjét az érzések sokaságának. Vágy, szomorúság, bűntudat. Keze visszahúzódott a másik arcára, magához vonta, a mellkasára fektette a kissé pufók orcát.
- Nem haragszom rád. Tudom, mit érzel, hisz mindig is tudtam. Vágyom az ölelésedre, az ajkadra a nyakamon. Szükségem van rád! - kérlelte elfúló hangon a nő, ujjaival a másik tarkóján játszadozva. A férfi megmozdult, elködösült tekintete az övét kereste. Nem őt látta, de nem is számított, hiszen nem őt kellett látnia. Kétségbeesett tekintete azt üzente, pont ezt akarja hallani.
- Csak téged akarlak - szólt, és csókokkal borította a vállát. - Karolj át és ne eressz - ajkai apró mosolyra húzódtak, hisz érezte, ahogy partnerét elönit a megkönnyebbülés. Innentől már egyszerű lesz...


Perszephoné, a költő

2012-ben jelent meg első kötete, az „Elveszett idő”, majd egy évvel később követte ezt a második, a „Kárhozott vágyak” . Harmadik könyve a „Szentély” címet viseli, és 2014. májusában jelent meg. 2016 elején egy kisebb gyűjteménye érkezett „Idegen a múltból” címkével. Azt rebesgetik, 2018-ban jelenik meg első novellás kötete is.

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2014.07.18. 13:50:17

Ez a karakter az Inner Sanctum céghez tartozik.

Üzenet küldése