A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Bodnár-Huszár Lilla

 
Beosztása: Író, ELTE EMK - Asztrálpszichológia hallgató
Nem:
Életkor: 31 (születésnap: május 19.)
Testalkat: Dereka keskeny, csípője széles. Lábai igencsak hosszúra nyúlnak, így ez teszi ki 167 cm-es magasságának oroszlán részét.
Vonások: Összetéveszthetetlen ez a kerekded, porcelán babához hasonlatos arc, érzékeny, fehér bőr.
Szem: Mahagóni barna, dacos tekintet.
Haj: Hosszú, mélyvörös, hullámos, ha csak nem egyenesíti ki.
Általános öltözet
Divatos, egymással összeillő darabok. Mély kivágások, rövid szoknyák, simulós nadrágok. Pontosan tudja, hogyan kell viselnie.
Első benyomás, kisugárzás
Ha Lacit kérdezed, félénk, visszahúzódó, sokat mosolyog és kedves, de talán nem a legélesebb kés a fiókban. Ha viszont Annát, ez a nő tele önbizalommal, intelligens, humoros, mindig a helyzet magaslatán áll, de talán kissé türelmetlen. Helyzet és ember függő, hogy éppen kit ismersz meg aznap.

Leírás

18


Vágy. Ez a neve.
Ízlelgesd, akár egy nemes bort, csak lassan.
Elnyíló ajkaidból Ennek sóhaja szakad fel,
Hisz már régóta fojtogattad, elzártad,
Múló elmezavarrá aláztad,
Földbe tiportad, akár egy férget,
Mert az ereidben érezted a mérget.

Érzed már.
A szemed fénylik, ahogy tiszta égbolton csillag ragyog,
Fényes páncélú bogár a közepén.
Érints hát, hisz megadom, mire vágysz,
Nem kell félned, becsületed se sérted,
Akármit megteszek érted, kérned sem kell.

Ez nem a valóság.
Hagyd hátra a bűnös fogalmát.
Engedd szabadjára a démont, gondod viseljük.
Hát hajtsd keblemre a fejed, s csak hunyd le a szemed,
Már tudom, ne szólj, mi a vágyad,
Ha e test forrón ölelésedbe bágyad,
Összeforrva, gabalyodva, levegőért kapkodva,
A lelkedbe tiporva, majd felélesztve.
Kimerülten, ajkamon a neveddel
Édes álomba ringatni.

Te Őt akarod a karodban tartani.Fáradtan, kissé duzzadt szemekkel fektette a tollat az asztalra, és a kész műre egy pillantást sem vetve tolta el magát a kemény, lakkozott fától. Vékony selyem köntöse enyhén szétnyílt rajta, de nem zavarta. A kezébe vette az öngyújtót. Habár nem volt szüksége rá, szerette megnyugtató érintését. Egyike volt azon kevés tárgyaknak, amelyet a régi életéből hozott magával. Az ablakhoz sétált, sarking nyitotta a támlát és kihajolt rajta. Vékony, mentolos aromájú cigarettát húzott elő, egy pillanattal később pedig már mélyen magába szívta. Megkapaszkodott a párkányban, felsőtestét előre döntve pásztázta az alkonyodó várost. Új este, új lap. Mintha csak fizikai valójában tenné kezével lapozó mozdulatot tett, mintegy új oldalt nyitva ennek a napnak. Elnyomta a túl hamar elszívott bagót, és egy intéssel becsukta maga mögött az ablakot.


***- Gyönyörű vagy. - Olyan sokszor hangzott már el ez a mondat ebben a szobában, hogy ha a falak beszélhetnének, talán csak ezt a két szót ismételgetnék.
- Te vagy gyönyörű - búgta a nő mély, vágytól nehéz hangon. Ma éppen ez volt a soros színdarab. A levegő füstölők bódító illatától volt nehéz, az intimitás úgy ölelte körül a férfit, mint egy puha, kényelmes takaró, amely a testéhez idomul. A nő ujjbegye finom ívet írt le a másik arcán, ajkán és nyakán a kulcscsontjáig. Pupillái tágra nyíltak, ahogy megnyitotta elméjét az érzések sokaságának. Vágy, szomorúság, bűntudat. Keze visszahúzódott a másik arcára, magához vonta, a mellkasára fektette a kissé pufók orcát.
- Nem haragszom rád. Tudom, mit érzel, hisz mindig is tudtam. Vágyom az ölelésedre, az ajkadra a nyakamon. Szükségem van rád! - kérlelte elfúló hangon a nő, ujjaival a másik tarkóján játszadozva. A férfi megmozdult, elködösült tekintete az övét kereste. Nem őt látta, de nem is számított, hiszen nem őt kellett látnia. Kétségbeesett tekintete azt üzente, pont ezt akarja hallani.
- Csak téged akarlak - szólt, és csókokkal borította a vállát. - Karolj át és ne eressz - ajkai apró mosolyra húzódtak, hisz érezte, ahogy partnerét elönit a megkönnyebbülés. Innentől már egyszerű lesz...


Perszephoné, a költő

2012-ben jelent meg első kötete, az „Elveszett idő”, majd egy évvel később követte ezt a második, a „Kárhozott vágyak” . Harmadik könyve a „Szentély” címet viseli, és 2014. májusában jelent meg. 2016 elején egy kisebb gyűjteménye érkezett „Idegen a múltból” címkével. 2018-ban újabb mérföldkőhöz érkezett karrierjében első novellás kötetével, ami az „Ébredés” címet viseli. Az a hír járja, hogy jelenleg egy új regényen dolgozik.

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2014.07.18. 13:50:17

Ez a karakter az Inner Sanctum céghez tartozik.

Üzenet küldése