A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Ágassy Vencel

 
Beosztása:
Nem: Férfi
Életkor: 22 (születésnap: július 16.)
Testalkat: 187 cm-es magasságával bármerre is jár mindig valamivel az átlag felé tornyosul, de nem ez a legérdekesebb, és számára legutáltabb tulajdonsága. Jellegtelen. vékony, és csontos szerkezetű teste az, ami folyton kapja az áldást, magától a sráctól is.
Vonások: Olykor a napsugárzás hiányának hála sápadt bőre, beesett arccal társul, de ennek ellenére vonásai egy jóképű, sármos fiatalembert varázsolnak belőle.
Szem: Zöldes-kék íriszeit szereti a hölgyeken legeltetni.
Haj: Hosszú, hollófeket hajzuhatagját olykor copfba kötve, de leginkább csak egyszerűen a válláig leengedve hordja.
Általános öltözet
Ruhatárát enyhe sötétebb beütés jellemzi. Fellelhető benne minden, mi a keményebb zenét kedvelők rongyaik közt fellelhetők, szegecses bőrkabátok, csuklópántok, és még néhány kiegészítő. A hétköznapokon, suliidőben ennél azért szelídebb göncöket húzz magára. Ilyenkor megteszi egy kopott farmer, és egy fekete, kedvenc bandája nevével ellátott pulóver, vagy póló is. Kedvenc fülhallgatóját szinte állandóan magával cipeli, hol a fülében, hol pedig a nyakában lógva látni azt.
Első benyomás, kisugárzás
Tipikus korabeli tini! A lázadás, a szabályok áthágása, és a haverokkal lógás teszi ki az élete nagy részét. Gondosan megválogatott szókincséből, hisz elég ügyesen bánik a szavakkal, nem hiányozhatnak a trágár kifejezések, a szidalmazások, és az egyszerű tinédzser szleng alapjai sem. Ennek ellenére, ha valaki jobban megismeri, elnyomva bár, hogy megfeleljen a társadalom normáinak, de megpillanthatja lélektükreiben az intelligenciát, és a lángoló tudásvágyat.
Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat:

Kedvenc alsóbb osztályú léglabdacsapat:

Leírás

Budapesten látta meg a napvilágot, egy meleg nyári hajnalon. Babának sem volt egy súlyos teremtés, sőt aztán az évek múlásával sem nagyon akaródzott neki nagyobb súlygyarapodásra szert tenni. Ez valahogy egy örök probléma maradt a számára. De szóval... 1997-t írtunk, mikor világra jött ez a csöppnyi teremtés. Furcsa, de két talan románcából mágus csemete született, ami nem túl szokványos a varázsvilág berkein belül. Apja talan jogász egy jól menő pesti cégnél, míg anyja egyszerű újságíró. Elsőszülött gyermekként pottyant a családba, és egyedül nevelkedett egy nagyobb belvárosi lakásban. Sosem panaszkodhatott, hisz mindent megkapott, mit szeretett volna, jó élete volt. Igazi kis hercegnek érezhette magát egykeként, mindenkit őt szeretgette, csókolgatta, és látta el ajándékokkal. Aztán később megtudta, hogy apjának, előző házasságából még van két gyereke... ezután teljesen más, ismeretlen érzések szállták meg. Azt, hogy a mágusok táborát erősíti ideje korán megtudták szülei, miután körülötte baleset következett baleset után. Papírok keltek szárnyra a zárt szobában, üvegek törtek szét, sőt néha spontán gyulladtak meg tárgyak a közelében. Tanulmányait a Mirarx Máguselőkészítőben kezdte meg, aztán jelentkezett Martionba... azóta ferfexes diákként tengeti mindennapjait, és unatkozza, vagy épp szenvedi végig a tanórákat.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2014.09.06. 00:18:42

Üzenet küldése