A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Rózsavölgyi Angéla

 
Beosztása: HTB
Nem:
Életkor: 36 (születésnap: november 17.)
Testalkat: Igazán csinos hölgy, kellemes idomokkal. 174 centis magasságával akár modellnek is elmehetne, már ha lenne kedve dolgozni.
Vonások: Babaarcú szépség, angyali mosollyal.
Szem: Nagy kék szemeit hosszú pillák keretezik. Nem is szégyelli rebegtetni őket, ha szeretne valamit.
Haj: Hosszú, hullámos, természetes vörös, és megszokta már, hogy irigykednek rá.
Általános öltözet
A legújabb divat szebbnél szebb darabjait vonultatja fel napi rendszerességgel, és nem gyakran ismétlődnek az összeállítások.
Első benyomás, kisugárzás
Elbűvölő jelenség. Megjön, hosszú haja könnyedén libben, a fény megcsillan a selymes fürtökön. Rád mosolyog, arcán kis gödröcskékkel, pislog egyet szép kék szemeivel, és lehet, hogy nem is kell nagyon győzködnie, hogy bármit megtegyél, amire kér.

Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat:

Kedvenc alsóbb osztályú léglabdacsapat:

Leírás"Az a nő, aki az asztalomra ült? És megette a kajámat? Aztán kávét hozatott velem? És még a munkámat sem bírom végezni mellette? Persze, szép kis csaj, de azt a... hihetetlen boszorkányt te nem tudod elképzelni. Rádmosolyog, azt hiszed, hogy valami alakul... aztán egy dolgot mond, és a hideg végigfut a hátadon. Nem... nem úgy. Nem tudom megmagyarázni. Tudod... Az ember szeret kontaktusba kerülni más emberekkel. Megismerni, beszélgetni. De amikor az az érzésed, hogy a másik enélkül is pontosan tudja, hogy ki vagy... akkor már igazán meggondolod, hogy mit mondj. Vagy mit tegyél. Vagy - a másik esetben - szabaddá tesz, és végre önmagad lehetsz. Ezt mindenkinek magának kell eldöntni." - Kuncz Róbert, postás

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2015.01.01. 21:04:09

Üzenet küldése