A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Őri Ramóna

 
Beosztása: Az V-ös birtok munkatársa
Nem:
Életkor: 23 (születésnap: január 07.)
Testalkat: Kifejezetten magas (181 cm), és a sportosan formás kategóriába esik.
Vonások: Határozottan egyedi megjelenést kölcsönöz neki bronzos bőre, kerekded orra és ívelt ajkai.
Szem: Zöldesen fénylő, széles mandulavágású szemek, amelyek talán kicsit nagynak is tűnnek az arcában.
Haj: Sötétbarna, göndör.
Általános öltözet
Korábbi agyon használt holmijai lassan kikopnak a ruhatárából, helyüket jobb minőségű, de egyszerű öltözetek váltották fel. Pólók, nadrágok, ritkábban ruhák. Hajlamos hűvösebb időben sem rétegesen öltözködni.
Első benyomás, kisugárzás
Riadt őzikének tűnhet nagy szemeivel, hosszú nyakával, kerekded arcával, csendességével és időnkénti bizonytalanságával, az viszont teljesen egyértelmű, hogy likantrópról van szó.
Ha szóba elegyedsz vele, kedvesnek és udvariasnak találod majd, nem az a típus, aki össze-vissza fecseg. Véleménye van, de nem gyakran osztja meg mindenkivel.

Leírás

Mágusként nehéz elképzelni, hogy úgy nősz fel, hogy semmit nem tudsz a saját képsségeidről. Azt gondolnád, egy mágus nem nevelkedhet egy talan otthonban. És még is.
Sok mindent nem köszönhet a szüleinek. Az apjának talán azt az egyet, hogy ő legalább a vonatkozó papírokra képes volt ráírni a nevét, így kapott két idősebb fiú testvért hasonló nevelésben részesülve, ugyanazzal az apával. A gyermek otthon nem egy ideális hely, de van tető az ember feje fölött és meleg ételhez is juthat.
A helyzet nyilván akkor bonyolódott meg, mikor majdnem leégetett egy ruhás szekrényt. Kapott egy mágus gyámot, de az otthonból nem vették ki, és beíratták a Martionba. A hat éve végére sikerült némileg kinőnie magát. A fiú, akibe szerelmes volt mással járt, de végül találtak közös nevezőt. Talált néhány barátot, talált egy legjobb barátnőt is és egy munka szerűséget.
Bár a spontán telihold mizériát sikerült elkerülnie, 2015-ben nem volt ilyen szerencsés, bemarták. Nehezen szokta meg a bundát és a tömeg sem az ő asztala, de alkalmazkodik, ahogy mindig.

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2015.05.20. 21:54:45

Üzenet küldése