A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Őri Ramóna

 
Beosztása: Az V-ös birtok munkatársa
Nem:
Életkor: 24 (születésnap: január 07.)
Testalkat: Kifejezetten magas (181 cm), és a sportosan formás kategóriába esik.
Vonások: Határozottan egyedi megjelenést kölcsönöz neki bronzos bőre, kerekded orra és ívelt ajkai.
Szem: Zöldesen fénylő, széles mandulavágású szemek, amelyek talán kicsit nagynak is tűnnek az arcában.
Haj: Sötétbarna, göndör.
Általános öltözet
Korábbi agyon használt, zsákszerű ruhái mára kikoptak a ruhatárából, igyekszik változatosan öltözni és kihasználni az alakját. Crop top, nadrág, szoknya, ruhák, ezek a leggyakoribb választásai. Hajlamos hűvösebb időben sem rétegesen öltözködni.
Első benyomás, kisugárzás
Riadt őzikének tűnhet nagy szemeivel, hosszú nyakával, kerekded arcával, csendességével és időnkénti bizonytalanságával, az viszont teljesen egyértelmű, hogy likantrópról van szó.
Ha szóba elegyedsz vele, kedvesnek és udvariasnak találod majd, nem az a típus, aki össze-vissza fecseg. Véleménye van, de nem gyakran osztja meg mindenkivel.

Leírás

Mágusként nehéz elképzelni, hogy úgy nősz fel, hogy semmit nem tudsz a saját képsségeidről. Azt gondolnád, egy mágus nem nevelkedhet egy talan otthonban. És még is.
Sok mindent nem köszönhet a szüleinek. Az apjának talán azt az egyet, hogy ő legalább a vonatkozó papírokra képes volt ráírni a nevét, így kapott két idősebb fiú testvért hasonló nevelésben részesülve, ugyanazzal az apával, még ha a kapcsolatuk maximum esetlegesnek mondható is. A gyermek otthon nem a legideálisabb hely felnőni, főleg ha kicsit más is vagy, mint a többiek, de legalább van tető az ember feje fölött és még meleg ételhez is juthat.
Az alap helyzete akkor kezdett igazán bonyolulttá válni, mikor egy ruhásszekrény lángra kapott az ő jóvoltából. Kapott egy nem túl érdeklődő mágus gyámot, de az otthon még sokáig az élete része maradt annak ellenére, hogy beíratták a Martionba. Van, akiknek ez az időszak, amire legszívesebben visszaemlékeznek, másoknál pedig valami, amit szeretnének örökre kizárni a fejükből. Nála valahova a kettő közé esik az élmény, a fiú, akibe hosszú ideig bele volt zúgva sokáig mással járt, utána összeértek a szálaik, végül az iskola után el is váltak, még ha nem is véglegesen. Talált egy barátot, talált egy munkát, ez utóbbi végül az egész életévé nőtte ki magát, ahogy szép lassan a kötelességből családra lelt az V-ös birtokon Sopronban.
A Martion után a Kormonra vette az irányt tradíció szakon, el is végezte jó eredménnyel. Akadtak bőséggel zökkenők, akadályok, fizikai és lelki traumák az úton, aminek a végén az V-ös birtok lett az új otthona, az udvar pedig lassan de biztosan ette be magát a szívébe, és vált a sosem volt családjává.

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2015.05.20. 21:54:45

Üzenet küldése