A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Milvicz Máté

 
Beosztása: Budapesti Bús Bikák Támadója
Nem: Férfi
Életkor: 23 (születésnap: június 16.)
Testalkat: Kettő-négy-hat. Lehet, ezért hívják six-packnek! Még 5 cetit nem bánt volna az élettől, de elég lesz a 182 is neki.
Vonások: Kegyetlenül helyes vagy szögletes. A kettő közül valamelyik.
Szem: Mézbarna (cs-sss, létezik!).
Haj: Beletúr reggel kettőt és hanyagul király. Színre amúgy sötét barna. Kivéve, ha színvak vagy, mert akkor szürke.
Általános öltözet
Póló, farmer vagy melegben halász esetleg rövid nadrág. Néha ing. Semmi extrém, anélkül is pont jó.
Első benyomás, kisugárzás
Laza, viccelődős, komolytalanul flörtölős, menő gyerek, aki magát komolyan azért csak mérsékelten veszi.
Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat: Budapesti Bús Bikák (4)

Leírás

Szóval egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy királyfi (Krisztián) és egy királylány (Zsófia). Ahogy az lenni szokott, a királyfi elvette a királylányt feleségül, azután méhecskék meg virágok, és bumm, így lettek az ikrek: Krisztián (micsoda fantázia!) és Robi (csak mert a Zsófiának nincs egyértelmű pasi megfelelője). De az a helyzet, hogy a huncut királyfi nem elégedett meg ennyivel, így hát '97 decemberében egy kis királylány is érkezett az idilli családba Martina néven (mert az alliterció az alkotásban alapvetően alkalmazhatatlan). És boldogan éltek volna, míg a kisebbik királyfi úgy nem dönt, hogy nem a nagyobbikat illeti a királyság (mert a korábbi királyfi nyilván eddigre király lett), elültette volna az apja fülébe a gondolatot, hogy küldje a csatatérre a bátyját, majd szépen bezsebeli a hetedhét királyságot, de (!) a király összeveszett a királynéval, azután egy hosszú hintóút folyamán kibékültek egymással... többször is. Na már most, mint az ismeretes, a gyerekek a hátsó ülésen balesetet okoznak. Már hogy a balesetek a hátsó ülésen gyereket okoznak. Így történt, hogy kilenc hónap múlva a legkisebb hős, Máté is felsírt a maga ékesen szóló hangjával.
Telt múlt az idő, a kicsi Máté is varázsló volt, úgy bizony, pont mint a genetikai állományába az kódolva van (micsoda meglepetés). Mivel a királyi család király minden gyerekbe beleverte, hogy márpedig sportolni jó, ő rögvest ellenállt mindenféle kísérletnek, amit ráerőltettek. Máté minden volt, csak épp készséges gyerek nem. Ha parancs hangzott el bárki szájából, egyértelmű nem követte azt. Cserébe magától minden hülyeséget (sirályságot) kipróbált, ami csak eszébe jutott. Mikor először próbálták rávenni, hogy léglabdázzon, rögvest közölte, mekkora hülyeség. Mikor magától próbálta ki, szerelem volt első látásra. Belecseperedve a Martionba Karpena ösvényére került, ahol hamarost megkezdte léglabdás pályafutását (karrier. Pont.) is. Azóta le se szállt a magas sárkányról, és a profik közé készül a junior csapatból, amint csak lehet.

Karakterkép: KJ Apa

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2017.06.14. 21:24:59

Üzenet küldése