A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Gál Aranka

 
Beosztása: Életművész


16+
Nem:
Életkor: 46 (születésnap: augusztus 08.)
Testalkat: 170 cm, formás, jól karban tartott. Űzi a videókazettás tévétorna műfajt.
Vonások: Hosszúkás arcú, anyai (szarkalábas) röntgenszemekkel mustráló, sokat nevető.
Szem: Zöldes barna, mosolygós szemű, mindenen átlátó.
Haj: Hosszú, vörös. Egyenes szálú, néhány kósza hullámmal.
Általános öltözet
Stílustanácsadói szavát megfogadván ruhatárának darabjait turkálóból válogatja – az úgyis olyan hipszter menőség manapság, de meg kell vallania igazán becses darabokat tud néha levadászni a kínai áruházak polcairól is.
Első benyomás, kisugárzás

Jól karban tartott negyvenes, fenszi kondibérlet és drága sminkcuccok híján leginkább a tévétornának videókaziról Norbival, a kitartó házimunkának és az idegein táncoló kamaszgyerek hajkurászásának köszönhetően. Személyiségét nagyban formálták olyan tényezők, hogy a jobb élet reményében történő Pestre költözésüket követően nem sokkal megpattant a pasas, aki nyilván felcsinálta. Mivel pedig képtelen volt kórház- vagy épp templomlépcsőn felejteni a kölyköt, egy sor csodás képességet növesztett, így lett belőle a két lábon járó igazolása annak, hogy teher alatt nő a pálma. Félteni nem kell, a nagy szájával, karakán kiállásával, a tíz körmével, acél idegeivel és nem elhanyagolható mágiájával tökéletesen védett és elégséges szinten funkcionáló családi fészket épített ki. Igazi tűzről pattant háziasszony.Leírás

Vidékről a nagyvárosba költözvén úgy bomlott ki előtte a vörös szőnyeg, ahogy az a tündérmesékben meg van írva. Csodálatos panellakás, csodálatos pasas, normális felszolgálói munka. Rövidesen bekopogott hozzájuk a gólya is, ám a boldog családi élet útjába állt, hogy az embere beijedt, ám mielőtt meglépett volna arra azért volt gondja, hogy felmondja az albérletet a segge alól (amúgy sem valószínű, hogy egyedül fizetni tudta volna). Innen kapta össze és rázta gatyába magát. Azóta eltelt másfél évtized és ugyan mintaanyának nem nevezhető, de elég tisztességes férfigyereket nevelt fel, viszonylag állandónak nevezhető munkahelyeken húzott éveket le és ugyan nem egy jóléti bizonyítvány a Quittnerre hazatérni éjszakánként, de élt már túl ennél rosszabbat is. A munka nem büdös, a lepedő meg addig ér, ameddig. Egyszer nyerhet még a lottón, majd akkor elhúz a Bahamákra és vissza se tér nosztalgiából se soha. Képességei tekintetében igazán sokoldalú: mos, főz, takarít, csuklóból hajt el szaros drogdílereket, a számítógép valamint a gyors- és gépírás szakavatott ismerője, és nincs olyan káosz, amit ne tudna leigázni és amibe ő ne tudna rendszert vinni.


Karakterkép: Catherine Tate


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2017.07.02. 12:50:54

Ez a karakter a [M] Fiddler és Társa Ügyvédi Iroda céghez tartozik.

Üzenet küldése