A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Sirák Hanna

 
Beosztása: Író, szabadúszó újságíró
Nem:
Életkor: 36 (születésnap: július 13.)
Testalkat: 175 centi körüli, átlagos testalkatú nő, mostanra kikopott belőle a napbarnítottság, így kifejezetten sápadtnak hat.
Vonások: Telt ajkak, kissé pisze, mondhatni manós orr, talán kicsit kerekded arc. Semmi látványosan feltűnő, egészen nőies.
Szem: Kissé nagyobb a megszokottnál, kettő darab és igen sötét.
Haj: Kifejezetten szereti, ha hosszú a haja, így eléggé odafigyel a sötét loboncra - már ha a lehetőségei és az ideje megengedi.
Általános öltözet
Nem azzal van a baj, hogy nem ismerné a divatot, vagy ilyesmi... de egyszerűen magasról tesz rá. Az elmúlt tíz évben nem igazán volt arra lehetősége, hogy flancoljon, így aztán a hétköznapjaiban se az az elsődleges, hogy kirívó ruhákban és a legmenőbb márkák egyikében vonuljon az utcára. Az már teljesen más kérdés, ha egy eseméény megkívánja azt, hogy ne csak a praktikumra törekedjen - akkor hamar kitűnik, hogy tisztában van vele mivel tudja kiemelni saját adottságait, mely ruhaköltemények azok, amikkel magára vonzhatja a tekinteteket. Viszont... a mindennapokban ő a tipikus farmer nadrágos lány, aki kedveli az ujjatlan, érdekes feliratos felsőket és szökő évente egyszer húz a lábára magassarkút.
Első benyomás, kisugárzás
Talán pont azért, mert elsőre nem egy feltűnő jelenség, ezért is könnyebben ismerkedik új emberekkel. Mintha ő lenne az a tipikus szomszéd lány, akivel az ember összefut a lépcsőházban és kellemesen el tud vele beszélgetni egy-két apróságról, hogy aztán véletlen elszóld magad és hozzá fűzz még valamit, amit nem feltétlen akartál vele közölni... de ha már kicsúszott, akkor üsse kavics, ő nem annak a személynek tűnik, aki tovább adna bármi ilyesmit. Hogy Hanna? Tovább mondani bármit? Ugyan. (Maximum leírja, de ez már egy másik történet.)
Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat:

Kedvenc alsóbb osztályú léglabdacsapat:

Leírás

Kifejezetten beszédes tud lenni, de valahogy mindig elkerüli, hogy önmagáról túl sok információt kiadjon. Magyarán szívesen elcsacsog veled a napi időjárástól kezdve az aktuális sorozat trendekig, de ettől még nem leszel beljebb annak kapcsán, hogy ki is ő igazán. Annyit azért ki lehet szedni belőle, hogy pár hónapja van újra itthon, eddig külföldön tevékenykedett, "alapanyagot" keresve legújabb művéhez... de egyelőre úgy tűnik, hogy nem sok sikerrel, mert az a kasszasikert ígérő mű még mindig nincs a könyvesboltok polcain.

//Karakter kép: Krysten Ritter//


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2017.09.01. 10:11:38

Üzenet küldése