A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Szentferenczy Nóra

 
Beosztása: Enteriőr - stylist
Nem:
Életkor: 33 (születésnap: november 13.)
Testalkat: Filigrán hölgy, edzésben tartja magát. Hiába szeret enni, a rendszeres mozgásnak köszönhetően nem sok felesleg van rajta.
Vonások: Bájos, puha arca van. Állkapcsa széles, homloka magas, orra pisze.
Szem: Sötétkék.
Haj: Hosszú, szőke, szereti hullámosan hordani.
Általános öltözet
Elegáns és csinos, nem gyakran látni szabadidőben vagy farmerben. De hát ezen nincs is ideje az embernek meglepődni - más dolga sincs, mint szépen felöltözni, edzőterembe menni és költeni a férje pénzét.
Első benyomás, kisugárzás
Akármennyire is szeretné elhitetni a világgal, hogy ő érett, komoly nő, ez nem mindig jön össze neki. Visong, nevetgél, szeleburdi, ide - oda rohangál. Lelkesen bontogatja az ajándékokat, ha születésnapja vagy karácsony van, és hétvégente képes tizenegyig is az ágyban lustálkodni.

LeírásSzentferenczy Zalán
Az én drága férjem. Még a fényképét is a pénztárcámban hordom. Sem. Nem foglalkozik velem, keresztülnéz rajtam, és egyáltalán nem úgy kezel, mintha a felesége lennék. Sokkal inkább érzem magam az idegesítő parazitának mellette, egy felesleges púpnak, így jobb híján azzal boldogítom, hogy nem főzök és a nyakára járok még a munkában is. Hátha észrevesz egyszer.

Tizenöt éves volt, mikor férjhez adták Zalánhoz. Nóri nagy reményekkel vágott neki a kalandosnak hitt új életének, de nem egészen úgy sült el, ahogy azt várta: a jól ismert Jane Austen féle szerelmi történetek helyett kapott egy magába fordult, érdektelen férfit, aki jobb híján kénytelen hisztis neje mellett tengetni a mindennapjait. Nóri a tőle telhető legtöbb eszközt megragadja, hogy a férfi agyára menjen, és kicsikarjon belőle bárminemű érzelmet a maga irányába.

Hatvany-Deutsch Viktor
Apuci <3 Nagyon szeretem!! Okos, és nagyon menő vállalkozást vezet, és szeretik a beosztottjai is. Olyan igazi minta - családfő, azt hiszem. Anyuval gyakran utaznak Balira, vagy Tenerifére, mert ez apu kedvenc üdülő övezete, de anyu is nagyon szereti.

Hatvany-Deutsch Miriam
Anyuval igazán jól kijövünk. Gyakran ellát tanácsokkal Zalánt illetően.

Mayer Helga
Ő a legeslegjobb barátnőm!! A Martionban ismerkedtünk meg, és ez a kapcsolat a mai napig megmaradt. Helga botanikát tanult a suli után, de ettől függetlenül persze minden héten találkozunk. Imádom a csajt.

Helga kilenc éves kora óta olyan, mintha a hozzánőtt ikertestvére lenne. Mindent megbeszélnek egymással, mindenről tudnak, ami a másikkal történik, sőt, Nóri a legapróbb részletekig beszámolt arról barátnőjének, milyen a kapcsolata Zalánnal. Helga szerint Zalán egy kiégett, kapuzárási pánikban szenvedő férfi, és nem érti, Nóri hogyan ragaszkodhat foggal - körömmel ehhez a házassághoz.

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2017.09.03. 21:28:58

Üzenet küldése