A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Mariya Jevgenya Konstantinova Jevgenyevna

 
Beosztása: tanár
Nem:
Életkor: 65 (születésnap: június 09.)
Testalkat: A maga 170 centijével a maga idejében átlagosnál kissé magasabbnak számított, vékony testalkata az utóbbi időben inkább szikárrá vált.
Vonások: Finom, jellegzetesen nemesi vonásaival azonnal kitűnik a tömegből
Szem: Mocsárzöld szemei átható pillantást kölcsönöznek neki, melyet sötét, hosszú szempillái kereteznek.
Haj: Hosszú, időnként hullámokba rendezett, de legtöbbször szigorúan felkötött mélyvörös haj
Általános öltözet
Ahhoz képest, hogy hol van és hogyan él, mindig kifinomult, elegáns. mindig akad arra a fizetéséből, hogy olyan kelmét vegyen, ami minőségi, ha nincs is sok ruhája, ügyesen kombinálja a kiegészítőket, és rendkívül vigyáz mind a holmijaira, mind alakjára, így a húsz éve viselt kosztümjei is szinte újnak hatnak.
Első benyomás, kisugárzás
Már elsőre látszik, hogy nem az a típusú nő, akivel érdemes kekeckedni. Magasra emelt álla, vékony orra , lenéző tekintete azt sugallja, hogy különbnek érzi magát másoknál. Nem sokszor szólal meg, ha nem gondolja érdemesnek arra a társaságot, ilyenkor inkább könyveivel vagy egy csésze teával foglalja el magát, ha viszont mégis kitüntet valakit a társaságával, azzal általában perceken belül vitába bonyolódik, amit általában meg is nyer. Fiatal korában valódi hetedhét országban híres szépség lehetett, mára már túl van a fénykorán, és kissé megfakult, elfonnyadt. De mégis van benne valami, ami nem hagy elmenni mellette, van az a szépség, amin úgy tűnik nem igen fog a kor.

Leírás

ALTERNATÍV DIMENZIÓ: 1981. Jakutsz, a Hajlítók világa Azt beszélik szinte azóta van itt, hogy az iskola akként funkcionál. Talán csak az igazgató és a gondnok van itt régebb óta mint ő. A csinos, elegáns tanárnőről sokféle pletyka és képzelgés kering az egész iskolában, de valójában csak egy bizonyított kapcsolata volt, amit nem is kívánt titkolni, húsz évvel ezelőtt több évig szédítette az akkor még csak huszas évei közepén járó Sergej Ivanovics Vasziljevet, de mióta véglegesen szakítottak úgy vannak egymással, mint a kutya meg a macska. Igencsak szigorú, mégis kifejezetten jól elboldogul a kisebbekkel, a kamaszokkal azonban meggyűlik a baja, főleg a hölgyekkel kritikán aluli a kapcsolata, gyakran hangoztatja, hogy túlképzett Jakutski prostituáltakat képeznek csak. Az idén feleségül ment Ivan Sergejovics Stroganovhoz, és azóta hogy családra lelt, talán egy fokkal elnézőbb másokkal szemben is. Talán. Egy fokkal.

Aktuális állapot:


Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2017.09.04. 21:25:40

Üzenet küldése