A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Nadia Ivanovna Jevgenyevna

 
Beosztása: Diák
Nem:
Életkor: 16 (születésnap: október 06.)
Testalkat: Magas, izmos lány, széles vállakkal, mind emellé a kamaszos nyúlánkságát elhagyva kifejezetten nőies idomai lettek.
Vonások: Bőre porcelán fehér, a legkisebb pír is meglátszik rajta, jellegzetes, határozott vonásai később akár szigorú megjelenést is kölcsönözhetnek neki, de most még nem elég felnőttes hozzá a kiállása, hogy bárki túl komolyan vegye, hiába húzza össze a szemöldökét
Szem: Könnyen változó hatást kelt, olykor égszín kéknek tűnik, máskor inkább borongós, szürkés.
Haj: Sűrű csigákba rendeződő fényes, fekete lobonca kiengedve majdnem a derekáig ér, bár ha kiegyenesítené, bőven a feneke alá érne.
Általános öltözet
No nem mintha sok választása lenne, de igyekszik csinosan öltözni. Az első azért mindenképp a praktikusság, és hogy melegen tartsa, de ha kimaradt anyagokból valami csinosat készíthet magának, annak kifejezetten örül.
Első benyomás, kisugárzás

Leírás

Beosztása: Kutatóorvos
Nem:
Életkor: 18 (születésnap: október 6.)
Testalkat:
Magas, csinos lány, az átlagosnál szélesebb vállakkal, mind emellé a kamaszos nyúlánkságot maga mögött hagyva kifejezetten nőies idomokkal. Alakján látszik, hogy sportol, odafigyel magára, bár az izomzata nem kifejezetten kidolgozott.
Vonások:
Bőre porcelán fehér, a legkisebb pír is meglátszik rajta, jellegzetes, határozott vonásai akár szigorú megjelenést is kölcsönözhetnek neki, de ajka általában inkább mosolyra áll, ettől gyermekien bájossá szelídül, nehéz így komolyan venni.
Szem:
Könnyen változó hatást kelt, olykor égszín kéknek tűnik, máskor inkább borongós, szürkés.
Haj:
Sűrű csigákba rendeződő fényes, fekete lobonca kiengedve majdnem a derekáig ér, bár ha kiegyenesítené, bőven a feneke alá érne. Munkában általában összefogja, vagy csavaros kontyokba rendezi, szabadidejében azonban szabadon engedi.
Általános öltözet
Általában világos színű elegáns darabok jellemzik öltözetét, rövid, de nem túl rövid szoknyák, amik kiemelik hosszú vékony lábait, bár magassarkút nem hord, inkább a balerina cipőkhöz vonzódik. Nyaralások és a vadabb bulik idején persze előkerülnek a rövidebb, vadabb, tapadósabb holmik, de a hétköznapokban ez nem jellemző rá.
Első benyomás, kisugárzás
Kedves, kellemes ember benyomását kelti, bár nha úgy tűnik nem túl fogékony a finomabb célozgatásokra, vagy az iróniára. Emiatt többen nézik őt butának, vagy egyszerű elkényeztetett kislánynak, de ha elbeszélget vele az ember, kiderül, hogy sokrétű a tudása, épp csak nem terjed ki az emberi lélek rejtelmeire.

Leírás

Loading pages...

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2017.09.12. 23:07:38

Üzenet küldése