A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Berényi Johanna

 
Beosztása: Sminkmester
Nem:
Életkor: 35 (születésnap: február 18.)
Testalkat: Kellemes a szemnek, vékonysága mellett domborul fent is, lent is, bár magasságban csak valahol a 172 cm-et súrolja.
Vonások: Alapvetően kerekded arc, amin szépen tükröződik a részint déli származás.
Szem: Kissé közel ülőek, ívesek, íriszben égszín kék.
Haj: Hosszú, hullámos csokoládébarna hajzuhatag.
Általános öltözet
Alkalomtól függően felveszi ő a farmer-póló vagy ing egyszerűségét is, de buliba vagy eseményre szeret ruhát és magassarút választani.
Első benyomás, kisugárzás
Ha buliban találkozol vele általában felszabadult, hangos, rendkívül barátkozós, és mindenkihez van valamilyen pozitív megjegyzése. Munkában sokat mosolyog, és sokat beszél, szereti elszórakoztatni a keze alá kerülőket, ha viszont konc. Az a típus, akiről a kollégák úgy nyilatkoznak, kicsit szétszórt, de lelkes és jó lelkű. A hétköznapokban sokat beszél, időnként kicsit túl gyorsan is. Gyakran nyilvánul meg sok ember közt is hangosan, mintha a belső hangeffektjeit kicsit túlerősítve hagyták volna a beállításokban. Az viszont kétségen kívüli, hogy likantrópról van szó.

Leírás

Az életben minden döntéseken alapul legyen az jó, rossz vagy semleges. Milyen sampont vegyek? Pepsi vagy Coca cola? Felébredek az első csörgésre vagy lehunyom a szemem egy pillanatra, és elkések. Tanulsz a hibáidból, vagy újra elköveted őket? A döntéseid eredményeként alakulsz ki te magad. A nézeteid, az ízlésed, az életed körülötted. Ezekkel két lényeges utat nyitsz meg, a múlt felé vezetőt, és a jövőbe érkezőt. Az pedig a te döntésed, hogy azt az utat előre vagy hátrafelé nézve teszed meg.

Karakterkép: Maiara Walsh

Aktuális állapot:


Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2017.09.24. 13:11:29

Üzenet küldése