A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Thész Dénes

 
Beosztása: A Mráz Kálmán Internátus diákja


Nem: Férfi
Életkor: 27 (születésnap: november 23.)
Testalkat: 190 centi magas, kiépített izomzattal és remekül kihasznált genetikai adottságokkal.
Vonások: Éles arccsont, sejtelmes vonalakkal a világos bőrön. Apró szeplők a szeme alatti táskákon, messziről mégis tökéletesnek fest.
Szem: Verde bosco; egyszerűen csak nedvzöld. Halvány és mintha mindig csupa könny lenne.
Haj: Karamell színű, de igazán évszaktól függ. Ősszel kifejezetten vörösesnek tűnik.
Általános öltözet
Az egyszerű öltözékek híve, elvégre nem kellenek neon feliratok ahhoz, hogy magára vonja az emberek figyelmét, amire egyébként nem is kifejezetten vágyik.
Egyszerű pólók, kasmírpulóver, minőségi farmernadrágok. Semmi olyan márkát nem visel, ami túlságosan felkapott lenne mert nem kedveli ha bárki szembejön vele teszem azt: ugyanolyan cipőben.
Első benyomás, kisugárzás
Elragadóan fest az öltönyében, pezsgővel a kezében vagy esetleg a számítógép előtt görnyedve, kapucnis pulóverben. Nem is vágyik az ember a szépség mögé látni, ez nagyon általános viselkedés. Csupa pozitív tulajdonságot társítanak hozzá, mintha kedves lenne, mintha egy mosolya kigyógyítana akár a likantrópiából is.
Mégis mindig egyedül van. Nincs családja, nincsenek barátai, igazán még csak közeli ismerősei sem. Magányos jelenség, aki szeret a társaság peremén egyensúlyozni. Nem igazán tudsz a közelébe férkőzni ahhoz, hogy kiderítsd milyen ő valójában.


Olyan három éve lett ismert a neve a mágusok körében, amikor előrukkolt néhány remek frissítéssel az mPhone-ok mellé. Azóta már feltornázta magát a hivatalos fejlesztők közé, pedig még a tanulmányai végére sem ért el.
Az ő bírálása alatt született már meg két alkalmazás a mágus fiatalok életének könnyebbé tételéhez: komponenslista illetve továbbfejlesztve már bájitalkeverő alkalmazás. Könnyen és szórakoztatóan vezeti be a diákokat a BIT rejtelmei közé, ami szerinte hatalmas dolog. Már az első héten a listák elején szerepelt a mágusok által kedvelt appok között, ő pedig szeret azon rimánkodni, hogy neki még nem volt sajnos ilyenje így pedig csak nagy nehezen bukdácsolta végig az órákat..
Tehát a magas pozíciója és ehhez társuló fiatal kora révén felkapta a közvélemény.
Míg a bulvár lapok a magánéletén csámcsognak: egyedülálló, nevelő otthonban élt tizenöt éves koráig, a szülei egészen kis korában hunytak el utcai balesetben, addig számítástechnikai magazinok címlapján szerepel, ahol a terveiről és projektjeiről faggatják.
A vele készült interjúk alatt elbűvölően visszafogott, értelmes és könnyen elkapja a megfelelő hangnemet. Jókor süt el poént, érthetően fogalmazza meg a bonyolult rendszerek felhasználó baráttá tételét.
Sok erőfeszítést tesz, hogy az alkalmazás készítést bárki számára elérhetővé tegye, elvégre nyilván rengeteg a remek ötlet de sokakat elijeszt a programozás mikéntje. Szóval szeret azzal viccelődni a kamerák előtt, hogy ő már erre is csinált egy alkalmazást.
Egyelőre még hivatalosan a Mráz diákja, ahol vállalkozásfejlesztést és marketinget tanul, de már most remek pozíciókat és támogatást ajánlanak neki az ismert multik.

Leírás


Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2017.10.03. 21:24:47

Üzenet küldése