A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Séll János Albert

 
Beosztása: Síkkutató, Entitáskivizsgálási osztály
Nem: Férfi
Életkor: 65 (születésnap: február 22.)
Testalkat: Magas, kora ellenére - vagy épp azért - jól karbantartott alkatú úr.
Vonások: A hajdani markánsan szögletes vonalakat már jócskán puhábban őrzik a megereszkedett arcvonásai. Az állával mondjuk még mindig köveket lehetne törni, az ajkai viszont enyhén lefelé ívelő, kifejezéstelen vonalak már, ha nem figyel rá, hogy másmilyen legyen.
Szem: Kútmély és barna, nem szűnt meg a benne lakó éles okosság.
Haj: Sötétbarna, de őszes, amennyire a hiúsága engedi. Mindig jól nyírt és fésült. Ha nem, akkor is.

Általános öltözet
Nem ő az a bácsi, aki a ballagási öltönyében megy le a sarki zöldségeshez... mert a ruhatára bővelkedik a többnyire elegáns, de mégis funkcionalitást szem előtt tartó, jó minőségű darabokban, amit annak rendje és módja szerint idővel cserél, ahogy az új szabások és a trend a klasszikus vonal (és a Blaskovits szabászat) szűrőjén át hozzá is eljut.

Első benyomás, kisugárzás
A jelenléte, a kisugárzása már indokolja, hogy érdeklődve forduljanak felé. Közvetlen és mégse mond sokat. Őszinte, de tartja a távolságot. Jól ki tudja mérni és egyszerű udvariassággal prezentálni a véleményét. Sokat látott, magára adó és határozott embernek tűnik, akinek érdemes figyelni a szavára, ő maga ezt mégsem kívánja minden áron elérni... már nem szeretné minden áron "megmenteni a világot", ám nem hamis a benyomás, hogy anno ő is erre tette fel az életét. Mostanában inkább hagyja, hogy a makacs főt saját bőrükön tapasztalják meg döntéseik eredményét.

Leírás"Ahogy öregszünk fontos, hogy megtanuljuk különbséget tenni rejtélyek és titkok között. A rejtélyek régebbiek az emberiségnél, körbeölelnek minket, és vonzanak magukkal előre a felfedezésekbe, csodákba. A titkok az emberiség művei, rejtett és gyakran alattomos módozatai a hatalom megszerzésének. Ne tévesszük össze az egyik megfejtésének keresését a másikból fakadó manipulációval. [...]
Azok a kormányzati tényezők, amelyeket mindketten büszkén szolgáltunk, cserbenhagytak minket. Hazudtak, titkolóztak, a saját önös érdekeiket követték a polgárok rovására. És el ne hidd, bárki mondja, hogy ez az egész Kaczárral kezdődött. Meggyőződésem, hogy amit láttam, amivel találkoztam, ami után egész életemben kutattam, annak már akkor átjárása volt ide, amikor az ember lejött a fáról."
- Séll Simon Ádám, 2007

"[...] sok olyasmit láttam, amire nem emlékszem. Hallottam más hangokat is, amelyeket képtelen vagyok fölidézni. Köröttem mindenhol fények járták végig a spektrum fázisait, szünet nélkül, kék tűnt át zöldbe, piros ibolyaszínbe, fekete a fehérbe. Egyszer megtépázott, üres játékbabának éreztem magam, aztán csak égető fájdalom volt, mely szadisztikus könnyedséggel szaggatta húsomat. Szemeket láttam, amelyek néztek, az agyamban nyomást éreztem, mintha gondolatokat tömtek volna bele erőszakkal. Elég biztosnak tűnik, hogy oda-vissza utazgattam az időben, láttam leperegni, mint valami óriási, látványos felvételt." - Jelentésrészlet, 2016


//Karakterkép: Kyle MacLachlan//

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2017.10.08. 14:14:17

Üzenet küldése