A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Szentágothai-Branković Lenka

 
Beosztása: A Mráz Kálmán Internátus diákja
Nem:
Életkor: 26 (születésnap: augusztus 22.)
Testalkat: 170-es magasságához nyúlánk, de erősebb test társul. Semmije sem kirívóan nagy vagy kicsi, tetszetős a szemnek.
Vonások: Erőteljes, néhol kissé túlzó. Vastagabb szemöldök, még vastagabb ajkak... Tökéletes "resting bitch face"
Szem: Sötétbarna, mandulavágású. Általában távolságtartó, lenéző a tekintete.
Haj: Szintén sötétbarna, szinte már fekete. Hosszú, egyenes, vastagszálú. Mint egy sörény.
Általános öltözet
Nem feltétlenül hétköznapi, de mindenképpen divatos. Márkásak a ruhái, drága anyagokból, némelyik egyedi tervezéssel. Ritka, hogy élénkebb szín legyen rajta, az is csak akkor, ha éppen nagyon divat. És esetleg még nyár is van.
Első benyomás, kisugárzás
Nem igazán szokott szimpátiát kelteni az emberekben elsőre, és sokszor másodszorra sem. A stílusára leginkább az arrogáns jelző illik, nagyon agresszívan tudja érvényesíteni az akaratát, ha úgy adódik. Mégis ha társaságba kerül, valamiért magával ragadja az embereket. Vagy kedvelik ezt a határozott, megmondó stílusát, vagy éppen irigylik, és mégis szeretnének a közelébe kerülni. Mindenképpen érdekes jelenség.

Leírás

A Családról


Brankovićék a szerb Családosok keménymagjába tartoznak már évszázadok óta. Maga a család Kupinovoból származik, de itt már csak egy nagyobb családi birtok található, régóta Belgrádban élnek.
Talán ezért is fordulhatott elő, hogy amikor az édesanyja újraházasodott mitán az édesapja elhunyt 2005-ben, akkor nem vették fel a férfi nevét - bár a pénzét annál szívesebben fogadták.
Talán ez is az oka annak, hogy rengeteg pletyka keringett - és kering a mai napig - a házzaság körül. Hallani olyat, hogy a férfi impotens, ezért nem sikerült újabb gyereket összehozni, de azt is mondják, hogy meleg, pedofil, vagy éppen alkoholista és a nőhöz máshogy hozzá sem ér csak ököllel.

Róla


Ami azt illeti, mióta meghalt az édesapja, nem nagyon beszél az otthoni dolgokról. Zárkózottá mondjuk csak egy pár évig vált, azóta igazi kis Queen Bee volt a mágusiskolában. Persze a Családban tudja a helyét - hasznos skilleket fejleszteni, és minél jobban házasodni. Ha őt kérdezik, minél előbb is, csak hadd húzzon el otthonról. Bár most, hogy elengedték a Mrázra, kicsit rendeződni látszik ez a része a dolognak. Nem volt könnyű meggyőzni mindenkit, hogy egy év után átjöhessen inkább Magyarországra számvitelt tanulni. De ez az iskola nemzetközibb. Jobb kapcsolatokat alakíthat ki. Jobb a híre. És talán talál egy megfelelő férjet is...
...bingó. Bár lehet, hogy vitatnák páran a "megfelelő" jelzőt a választottjára, de 2019 december 21-én egy ultragyors eljegyzés/meglepetés esküvő párossal már nem a hajadonok sorát gazdagítja szerencsére.

//Karikép: Dua Lipa//

Aktuális állapot:
Barna hajjal!

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2017.11.02. 12:41:46

Üzenet küldése