A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Riesenfeld-Beck Iván

 
Beosztása: Ex-Gemmárius
Nem: Férfi
Életkor: 35 (születésnap: szeptember 15.)
Testalkat: Az átlagnál csak éppen annyival vékonyabb és magasabb, hogy megjegyezhessük, az átlagnál épp vékonyabb és magasabb
Vonások: Rendszerint elegáns, rendezett külsőjét egy elhanyagoltnak tűnő, fáradt fő koronázza. Kedveli a finom és igényes anyagokat, ám nem különösebben követi a divatot amikor öltözéket választ, kissé idejétmúltan öltözködik. Testalkatát és szemeit vizsgálva elesettnek tűnhet, de ez a kép azonnal szertefoszlik, ha szigorú tekintetét egy pillanatnál tovább rajtunk felejti.
Szem: Világos, szinte szürkéskék szemek, amik szinte állandó fáradtságot sugároznak.
Haj: Szélfútta, kócos, sötétbarna, már-már fekete. Általában középhosszúságú, de szereti néha megnöveszteni.
Általános öltözet
Félformális, elegáns ruhák, amik nagy része múltszázadias, ritkán látni teljesen "hétköznapi" ruhákban. Vastag zakó, fehér ing, öltönynadrág az ő összeállítása, de újabban nem veti meg a militánsabb karakterű öltözékeket sem.
Első benyomás, kisugárzás
Mindenképpen vegyes érzelmek kerülgetik az embert, ha meglátják. Olyannak tűnik, akire ugyan képes lennél rábízni az életed, de valahogy mégis félsz tőle. Túlságosan tiszteletet parancsoló ahhoz, hogy csak úgy figyelmen kívül hagyd. Mégis, valami gyengeség, védtelenség bezavar. Az aurájával sincs minden rendben, újabban örvénylő, mintha ködös lenne és színek teljes kavalkádja őrjöng benne... Komolyan, ki ez a férfi?!
Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat:

Kedvenc alsóbb osztályú léglabdacsapat:

Leírás

Bizonyos körökben kínosnak számít nem tudni mindent az adott kör egykori és jelenkori tagjairól. Ez a mágusvilágban többszörösen érvényes és még inkább érvényes az Igazgyöngy tagjaira. Iván ezt nagyon is jól tudta és szerencsére még időben. Bár ezzel egy kicsit előrerohantunk... Persze, mielőtt a Gemmáriusok tagja lett, átvilágították őt is, a családját is, és amint meggyőződtek róla, hogy a szekrényben tartogatott csontvázaik köszönik szépen kiváló állapotban vannak, el is fogadták a kiemelkedő tehetségű "Königes" hallgató jelentkezését a legtitokzatosabb és legkiválóbb Gemmáriusok közé. Röviddel a szolgálatba állása után, a 2007-es választások idején néhány hónapra teljesen felszívódott. Azt rebesgették, hogy szimpatizálni kezdett néhány radikálisabb SZMP-s taggal, akikkel keletre utaztak, kiképzésre. Ez később részben igaznak is bizonyult, noha sosem politizált aktívan az SZMP oldalán, a párt keményvonalasai ismerték a feltörekvő ifjú titán nevét, hiszen többször felszólalt gyűléseiken, szépen gyűrűzött a belsőbb körökbe. Az elhárítás persze különösen gyanúsnak tartott eltűnését és viselkedését annak ellenére, hogy többszörös jelentéseivel bizonygatni próbálta, hogy ő csak beépülő küldetésen van. 2012-ben aztán végleg szakított a Gemmáriusokkal bár amennyire ez dramatikusnak hangzik, annyira simán, különösebb botrány nélkül sikerült maga mögött hagynia az intézményt, ahol eleve készültek felfüggesztésére fegyelmi vétségei miatt. Azóta, mintha radar alatt repülni, nem nagyon tudni, hogy hol, kikkel és mit művel... Ahogy mondtam, bizonyos körökben kínos az ilyesmit beismerni. Ezért inkább be sem ismerik.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2018.02.07. 00:29:31


Ez a karakter rendelkezik egy Berillium nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése