A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Rynkiewicz Borisz

 
Beosztása: Gemmárius
Nem: Férfi
Életkor: 51 (születésnap: november 10.)
Testalkat: Háromajtós szerkény: magas is, izmos is. Legalább két méter magas, és több lehet, mint száz kiló.
Vonások: Egy hajszállal szebb az ördögnél, és mindemellé az a fajta, akit ha egyszer láttál, mindig megismered.
Szem: Tiszta égszínkék, jobbára nevetősen csillogó - vagy csak a koffeinszintje jó magas éppen.
Haj: Barna, mikor hogyan viseli. Nyáron általában néhány milliméteresre vágatja.
Általános öltözet
Szeret kényelmesen öltözni, és általában kicsit alul is lövi a hőmérsékletet - ugyanakkor nincs baja az eleganciával sem. Mostanában ráadásul már nincs minden ruháján ételfolt.
Első benyomás, kisugárzás
Szimpatikus, nevetős, jókedvű. Az embernek az az első benyomása, hogy ő az, aki megoldja a helyzeteket. No persze, időnként kellemes volna, ha nem volna minden második szava káromkodás, és nem gőzölögne szinte állandóan a kávé a kezében.

Leírás

(18)Az élet nem egy könnyű biznisz. A legtöbben inkább szeretnének ellébecolni, egy kurva szalmaszállal sem többet keresztbetenni annál, mint ami feltétlenül szükséges. Na, ezt meg tudom érteni, mivel én egész életemben mást sem csináltam, mint elrendeztem a dolgokat, hogy jól működjenek. Igazság szerint néha azt gondolom, hogy kibaszott jó lenne egy kicsit unatkozni... aztán a lányom a nyakamba mászik, és rájövök, hogy semmi mást nem akarok, mint azt, hogy ő boldog legyen. És ha ennek az az ára, hogy mindent hajtani és folytatni kell tovább, ám legyen.

Az ember a sok hajtás közben aztán megtanul trükközni és élni, megtanulja, hogy hogyan lophat el pillanatokat, ami csak az övé, amikor nincsen zaj, nem nyugtalanítják számlák, nem kell mérlegelnie, hogy a döntései milyen kihatással lesznek a jövőre. Ezekben a pillanatokban kurva jó érzés beöltözni hercegnőnek a lányod kedvéért, összebarátkozni a többi egyedülálló szülővel, hogy túlélési tippeket szerezz, kefélni jó csajokkal valami brutál erős piát iszogatva, elvégezni valami fusimunkát, amiért pénzt kapsz, vagy egyszerűen csak aludni egy kurvanagyot.

Aktuális állapot:
Gemmáriusi egyenruha.

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2018.02.20. 20:16:50

Ez a karakter a Lipótmezei központ céghez tartozik.

Üzenet küldése