A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Konstantin Dávid

 
Beosztása: Tudós
Nem: Férfi
Életkor: 34 (születésnap: február 06.)
Testalkat: Magas, barna hajú, kék szemű,, egy tudóstól szokatlan sportos testalkatú, hosszú karú és lábú, kezén is hosszú csontos ujjak vannak. Erőteljes karokkal végzi munkáját, melyben vaskos lábai nyújtanak támaszt, széles háta és vall jellemzi, kicsit pocakos de
Vonások: Érett, korát meghazudtoló kinézet, sokan idősebbnek tippelik mint amilyen valóban. Szakállas, rövid hajú, kerek arcú, egy baleset következtében sérült orr. Arca és szeme körül ráncos, úgynevezett mosoly ráncos a sok vigyorgástól és boldogságtól melyet varázslányek gondozása közben éri őt.
Szem: kékes zöld
Haj: barna
Általános öltözet
Általában az adott varázslény gondozásához vagy megfigyeléséhez szükséges ruházatot hord. Kis szabadidejében általában valami könnyedet hord mint például egy rövidujjú pólót, egy hosszúszárú vékony nadrággal, amihez vékony félcipőt visel de olykor mezítláb is jár-kel ha az időjárás engedi.
Első benyomás, kisugárzás
Magas termete és erőteljes testalkata miatt előszöször ijesztő de valójában egyfajta csöndes óriás. Higgadt, nyugodt kisugárzású, csöndes személyiség.
Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat:

Kedvenc alsóbb osztályú léglabdacsapat:

Leírás


Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2018.03.23. 18:06:14


Ez a karakter rendelkezik egy Neptunusz nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése