A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Kazinczy Tivadar Zsigmond

 
Beosztása: A Tivo Cosmetics ügyvezető igazgatója
Nem: Férfi
Életkor: 45 (születésnap: augusztus 22.)
Testalkat: Inkább vékony alkatú, magas (190cm), de szálkásan izmos, odafigyel a teste edzésére.
Vonások: Szépen ívelt arccsont, magas homlok, különleges orrszerkezet, megnyerő mosoly. Kifejezetten sármos összkép.
Szem: Élénken csillogó, meleg, barna tekintet.
Haj: Erős szálú, már-már feketébe hajló sötétbarna. Hasonló színű arczőrzet is szokott hozzá társulni.
Általános öltözet
Blaskovits öltönyök, Gucci farmerek, Chanel ingek, Louis Vuitton táskák... mindenből csak a legjobb. Kifogástalan az ízlése, sosem túl sok, és sosem túl kevés.
Első benyomás, kisugárzás
Laza, temperamentumos üzletember, aki csak és kizárólag a munkában tűnik komolynak. Szenvedélyesen szeret mindent. A munkáját, az utazást, az ízeket, a jó borokat, és a családját. Épp ezért nem lehet komolyan venni futó flörtjeit, elejtett kis megjegyzéseit - de arra mindenképpen jó, hogy az emberek jobban érezzék magukat a környezetében.

Leírás

Pár éves előkészíts után, 2003-ban alapította a Tivo Cosmetics vállalatot. A cég kifejezetten smink, és sminkkel kapcsolatos kozmetikai produktomokkal foglalkozik. Egy éven belül világszerte elterjedt szépségipari márka lett a mágusok között, sminkpalettájukat fiataltól az idősebb korosztályig minden bőrtípusú, és bőrárnyalatú férfi és nő is használhatja kedvére. Feltéve, ha meg tudja fizetni, mert azért nem csak minőségében, de árában is felsőkategóriásak. A legtöbb mágikus film/TV műsor/reklám/divatbemutató sminkese is a Tivo márkát használja.

Amit személyéről tudni lehet: Viszonylag gyakran fellelhető újságok hasábjain, neve szinte összefonódott a márkával. Közkedvelt személyiség, fontosabb partikon törzsvendégnek számít. Magánéletéről nem beszél sokat, de láthatóan boldog házasságban él feleségével Orsolyával, és három gyönyörű gyermekükkel. Nejével üzleti kapcsolatban is áll, hiszen ő adta a tőkét a Kazinczy Casting Studiohoz, és azóta is szorosan együttműködik a két cég.

//Karikép: Rodrigo Santoro//

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2018.04.08. 09:30:33

Ez a karakter a Tivo Cosmetics céghez tartozik.

Üzenet küldése