Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/martion.alomvilag.hu/fooldal.php:494) in /var/www/martion.alomvilag.hu/alomvilag_header.php on line 3
A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Maszler Ádám

 
Beosztása: a Kormon Lehel Tehetséggondozó hallgatója
Nem: Férfi
Életkor: 20 (születésnap: július 23.)
Testalkat: Jól megnőtt az elmúlt néhány nyár alatt! Most már a baráti társaság legmagasabb pontjaként funkcionál. Jól látszanak rajta a sok éves deszkázás és tánc kontúrjai, megtámogatva futással és időnkénti kondiba járással. Sok elégetni való energiája van.
Vonások: Úgy tűnik egyfajta kisfiús sárm mindig rajta lesz. Hiába a markáns állvonal, az egyenes, szinte arisztokrata orr, az arca összeségében barátságos és lágy. Gazdag mimika tárházának elengedhetetlen kelléke a ragadós vigyorgás.
Szem: Sötétbarna, nyughatatlan. Sűrű szemöldöke teszi az arca legérzelmesebb területévé.
Haj: Középbarna, rendezetlen, göndör. Hossza dinamikusan változik az időjárással.
Általános öltözet
Laza, könnyen variálható alapdarabok. Néha a legegyszerűbb póló-nadrág kombót választja, máskor szláv édesapákat megszégyenítő susogós, nyolcvanas éveket időző szettekre esik a választása. Mindezek mögött mégis van valami összeszedettség.
Első benyomás, kisugárzás
Túl sok, de szerethető módon. Nevet, beszél, fut, mocorog, jár a lába, elvesződik a mondatokban, néha kikapcsol a beszélgetés közben. Humora talán kissé gyerekes, de ritkán bántó. Jókedve az a típusú, ami még a legmorcosabb alakot is kimozdítja sztoikus nyugalmából. Jóindulata tompítja a kaotikus energiákat, figyeleméhségét pedig attraktív aurája táplálja, amivel mindig a társaság középpontja felé tendál.

Leírás

Ádám egyke gyerekként nőtt fel a Maszler házaspár szeretetében. Édesanyja emlékkereskedőként, édesapja pedig történelemtanárként dolgozik. Nagyon szépen összecseng a két foglalkozás; legalább annyira, mint az „édes” megnevezés, amit Ádám hálája jeleként használ, mivel örökbe fogadták még kisgyerekkorában.

Szerencsére édesanyja kevert mágus, így amikor tizenkétéves korában kiderült, hogy varázsló, senki sem esett kétségbe. Sutta édesapját sem érték kellemetlen meglepetések, hiszen felesége mindig is nyíltan vállalta előtte származását.

Ami önbizalmat kiépítettek benne a szülei a tudatos neveléssel, azt a Martion csak tovább erősítette. Természetesen vannak olyan területek, amikben sohasem lesz igazán jó, de már most körvonalazódik, hogy mik azok, amikben megpróbálhat később is érvényesülni. Az elméleti dolgok nehezen foglalják le, gyakorlatban sokkal jobb eredményeket ér el. Természetesen tisztában van azzal is, hogy nem mellőzheti a könyveket, ha igazán el akar valamiben mélyülni, de ritkán jut el addig a pontig, hogy ténylegesen a könyvtár mélyén keresse a tudást. Leginkább csak akkor, ha egy probléma megragadta a figyelmét.

Sokszor elképzelte már, miként is nézhettek ki a szülei, vagy hogy mi történhetett velük, de konkrét lépéseket sosem tett arra nézve, hogy kiderítse ezeket a dolgokat. Inkább különböző fantáziavilágokba pakolja a fantomalakokat. Talán emiatt volt hatalmas meglepetés, amikor kiderült, hogy van egy féltestvére. De biztosan csak egy? Szörnyen érdekli most már, hogy mit rejteget még a származása.

A hétköznapokban ritkán motiválja egy-egy kalandra a kíváncsisága. Sokkal inkább a tenni-, és az érvényesülni akarás hajtja. Imád a csapatvezető szerepében tetszelegni, ennél jobban pedig csak azt szereti, ha ezekután mindenki azzal foglalkozik, hogy mit csinált. Tagadhatatlanul igényli a közösség jelenlétét. Véleményvezér, a trendeket ő hozza, nem pedig követi azokat.


Tulajdonságok:
Fizikum: 13
Ügyesség: 15
Észlelés: 10
Megjelenés: 13
Intelligencia: 10
Akaraterő: 11
Mágia: 13

Előnyök: A jövő ígérete I - 1, A Jövő ígérete II - 1, Élelmes, Kiváló tulajdonságok, Macskaügyesség
Hátrányok: A Jövő hiánya I - 4, A jövő hiánya II - 4, Gyakorlati elme, Kötött formulák - 4, Nehéz tanulás - 3

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2018.05.14. 11:19:23

Üzenet küldése