A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Maszler Ádám

 
A Karpena ösvény diákja, Ötödik évfolyam, Diákmentor
Nem: Férfi
Életkor: 17 (születésnap: július 23.)
Testalkat: Pont a kamasz megnyúlás előtt áll. Még nem indult meg a folyamat, de már előre látni, hogy egy nyár alatt fog tíz centit nőni. Ehhez remélhetőleg arányosan tud majd súlyt felszedni.
Vonások: Hosszúkás arcát ellágyítja a gyerekkorból maradt arccsont körüli pufókság. Még nem látni, hogy milyenné fog alakulni.
Szem: Sötétbarna, nyughatatlan. Sűrű szemöldöke teszi az arca legérzelmesebb területévé.
Haj: Hollófekete, göndör. Hol hosszabb, hol rövidebb – egyelőre nincs igénye kitalálni, hogy melyik áll neki jobban.
Általános öltözet
Sok vele egykorúval ellentétben kedveli az ingeket és a kötött pulóvereket. Meglepő mód már most olyan ruhatárral rendelkezik, amelynek minden darabja variálható egymással. A stílusjegyei általában a pedánstól a lezserig terjednek. Az biztos, hogy minden szett jól átgondolt és harmonizáló.
Első benyomás, kisugárzás
A Martionban már nem nagyon kell hírnevet szereznie magának. Általában közszájon forog a neve, hol pozitív, hol pedig kifejezetten negatív értelemben. Ha mégis olyannal találkozik, aki nem tud róla semmit, nos annak azonnal egyértelművé válik, hogy ez a srác igényli a figyelmet, és elvárja, hogy adjanak a szavára. Teszi mindezt magától értetődően.

Leírás

Ádám egyke gyerekként nőtt fel a Maszler házaspár szeretetében. Édesanyja emlékkereskedőként, édesapja pedig történelemtanárként dolgozik. Nagyon szépen összecseng a két foglalkozás; legalább annyira, mint az „édes” megnevezés, amit Ádám hálája jeleként használ, mivel őt örökbe fogadták még csecsemőként.

Szerencsére édesanyja kevert mágus, így amikor tizenkétéves korában kiderült, hogy varázsló, senki sem esett kétségbe. Sutta édesapját sem érték kellemetlen meglepetések, hiszen felesége mindig is nyíltan vállalta előtte származását.

Ami önbizalmat kiépítettek benne a szülei a tudatos neveléssel, azt a Martion csak tovább erősítette. Természetesen vannak olyan területek, amikben sohasem lesz igazán jó, de már most körvonalazódik, hogy mik azok, amikben megpróbálhat később is érvényesülni. Az elméleti dolgok nehezen foglalják le, gyakorlatban sokkal jobb eredményeket ér el. Természetesen tisztában van azzal is, hogy nem mellőzheti a könyveket, ha igazán el akar valamiben mélyülni.

Sokszor elképzelte már, miként is nézhettek ki a szülei, vagy hogy mi történhetett velük, de konkrét lépéseket sosem tett arra nézve, hogy kiderítse ezeket a dolgokat. Inkább különböző fantáziavilágokba pakolja a fantomalakokat.

A hétköznapokban ritkán motiválja egy-egy kalandra a kíváncsisága. Sokkal inkább a tenni-, és az érvényesülni akarás hajtja. Imád a csapatvezető szerepében tetszelegni, ennél jobban pedig csak azt szereti, ha ezekután mindenki azzal foglalkozik, hogy mit csinált. Tagadhatatlanul igényli a közösség jelenlétét.


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2018.05.14. 11:19:23

Üzenet küldése