A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Hatvany Georgina

 
Beosztása: Belső elhárítási főosztályvezető
Nem:
Életkor: 49 (születésnap: október 11.)
Testalkat: Az átlagosnál valamivel alacsonyabb, vékony nő.
Vonások: Az arca legmarkánsabb pontja az orra, mely kifejezetten nagy, és mintha nem egyszer eltört volna már.
Szem: Meghatározhatatlan színű, fényben talán kékesebb árnyalatú.
Haj: Szőke, rövidre vágott.
Általános öltözet
Szinte mindig gemmáriusi öltözetben látni. Bár 2017-ben előléptették a főosztály vezetőjének, továbbra is rengetegszer vesz részt küldetésekben, ezért csak kivételes alkalmakkor látni olyan ruhában, ami nem lenne alkalmas egy bevetésre.
Első benyomás, kisugárzás
Első látásra kifejezetten nem tűnik vezetőalkatnak, azonban a szavai határozottak, modora szigorú, és bármennyire fájdalmas is, jó rálátása van a világra, és jól megérti az emberek motivációit is.

Leírás

Tények:

Végzettsége szerint rubin gemmárius, és mióta csak kitette az iskolából a lábát, meredeken ível felfele a karrierje.

Olykor talán törpezsarnoknak tűnik, de az utasításai észszerűek és tiszták, valamint ő maga is részt vesz a legtöbb végrehajtásban. Nem tűri azonban a tiszteletlenséget, és nem ismeri a tréfát sem. A beosztottjai általában kedvelik, de vele szó sem lehet baráti kapcsolatról - amíg feladatvégrejtásra tökéletes alkat, addig emberileg vélhetően pocsék személyiség.

Egyenes ember, ha valakivel problémája van, nyíltan megmondja neki, nem kenyere sem az aljas bosszú, sem egyéb női praktika. Persze sok jóra nem számíthat az, akivel nyíltan rosszban van, és tőle kér szívességet.

2012-ben származása miatt hadbíróság elé állították, és be is zárták - az ítélethozatal előtt felkerült még a telehold, mikor is kiszabadították, és a Családos csapatoknak segített.

Ő maga zsidó családból származik, de felmenői régóta tagjai a nagybetűs Családnak. Nővérét kitagadták, nem is szokta szóba hozni.

Fiatalon ment férjhez, párja a Főnix könnyében dolgozik sebészként. Külső szemlélődők számára kapcsolatukra a kellemes szó a jó leírás, de rossz nyelvek szerint ennek az az oka, hogy ritkán találkoznak, mivel elég sárkánytermészete lehet otthon is a nőnek. Apósa egy rabbi, és tudvalevően ő maga is vallásos, az étkezésre legalábbis igencsak ügyel. Férje egész családja vízmágusokkal van tele, lánya, Gabriella, is hydromágus, vele azonban tudvalevőleg nagyon hideg a kapcsolata, mióta a központban végignézték, ahogy kivégez egy embert. A fia, Joakim, 2017 szeptemberében született, és az elsők között volt, akik mutatták az új betegség tüneteit. Még vitatott, hogy a kisfiú is születettmágus-e. 2022 május elsején megszületett második lánya, Lídia.

//Karakterkép: Jodie Foster//


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2018.05.14. 16:03:11

Ez a karakter tagja a Családnak.

Üzenet küldése