Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/martion.alomvilag.hu/fooldal.php:526) in /var/www/martion.alomvilag.hu/alomvilag_header.php on line 3
A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Bethlen Katalin

 
Beosztása: A Mráz Kálmán Internátus diákja
Nem:
Életkor: 23 (születésnap: szeptember 13.)
Testalkat: Nem egy törékeny alkat, inkább szélesebb a válla és a csípője, de nem túlsúlyos.
Vonások: Néhol túlzóak - nagyobb az orra és a szeme -, de az összkép inkább bájos.
Szem: Nagy, kerek, kissé táskás bociszemek, zöld kivitelben. Vagy kék... legyen türkiz!
Haj: Váll alá érő, dús, szőkére festett.
Általános öltözet
A világosabb, pasztell színeket kedveli. Öltözködése kifejezetten lányos, preferálja a szoknyákat, az ingeket, a magasabb sarkú cipőket, de persze ha a helyzet úgy kívánja, akkor kényelmes farmert és sportcipőt vesz fel. Szereti a kardigánokat, a gombokat és a virágmintákat.
Első benyomás, kisugárzás
Kedves és segítőkész. Alapjáraton nem egy nagy hangú lány, de ha valami olyasmiről van szó, amiben teljes szívvel hisz, amellett képes kiállni. A végzet asszonyától távol áll, ő inkább a szomszéd lány típus. Általában mosolygós, de gyakran kalandozik el gondolatban. Vannak olyan témák, amik kivételt képeznek, de másban nem nehéz meggyőzni őt nagy szavakkal, kifejezetten naiv tud lenni.

Leírás

Sárváron született még, édesanya csupán 20 éves volt, amikor teherbe esett vele. Apukája még a születése előtt beijedt - tudja ki ő, de nem tartják a kapcsolatot. Négy éves volt, amikor anyukája Makón kapott munkát, oda is köldöztek. Mire 12 évesen a Martionban kezdett, anyukája már a makói termálfürdő vezetője volt - ennek megfelelően ő mondjuk sokat nem látta, de legalább nem kellett soha nélkülözniük.
Nyaranta gyakran volt valamelyik nagynénjénél, vagy akihez éppen le tudta passzolni az anyja, amíg nem volt elég nagy ahhoz, hogy egyedül lehessen. Talán kedvenc nagynénje miatt, talán a mirarxos legjobb barátja az oka, de mindig szívén viselte a likantrópok ügyét. Pont Noéminél volt a spontán telihold alkalmával is, szerencséjére csupán bemarta a másik csaj. Őszintén szólva soha nem bánta egy percig sem, sőt, mintha örült is volna neki, hogy immár "bennfentesként" tekinthet a problémakörre.
Majdnem el is kellett halasztani a martionos beiratkozását, de szerencsére csak pár hetes tolódás volt az ügy miatt, és hamar fel is zárkózott társaihoz. Ötödikes korára már diákmentor volt ösvényén (neredin), és a diáktanácsba is bekerült, bár az elnöke sosem volt - pedig indult a címért. Az iskolaújságban jelent meg pár cikke, és a sulirádióban is szívesen szerepel. Szeret aktívan résztvenni nem csupán az iskolai, de a közéletben is. Csak azt nem tudta sokáig, hogy merre atovább az életben - újságírónak menjen, politikusnak, vagy valami civil szervezetbe?
Egy érettségi felkészítő/továbbtanulási tanácsadás segített a kérdésben - a Mrázba ment tovább, Kommunikáció és médiatudomány szakra. Szerencsére a megbeszéltekhez mérten Noémi is jött vele, így továbbra is egy szobában ronthatják tovább a levegőt, és kibeszélhetik az egyetem népét, még ha nem is ugyanarra a szakra járnak.


Aktuális állapot:


Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2018.12.18. 20:51:50

Üzenet küldése