A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Polgár Eufémia

 
Beosztása: Csontváry hallgató, Fotográfia
Nem:
Életkor: 21 (születésnap: február 08.)
Testalkat: Egészséges. Jó genetikája mellett a mozgásigénye is magasabb kortársaiénál. A punnyadás helyett jobb preferál sétálni egyet az erdőben. Szépen nőiesedő alakja egészen újdonság.
Vonások: Kerekded arcforma jellemzi, pufi orcákkal. Az orra és a szája kimondottan hangsúlyos nagy. Orrkarikát visel.
Szem: Szürkészöldes, pocsolyaszerű.
Haj: Félhosszú, félhullámos, félápolt. Barna, vagy lila.
Általános öltözet
Feltűrt szárú gatyók, lezser ingek, pólók, sapik a legfőbb összetevői a ruhatárának. Cipőnek meg tökéletes a kemény munkával kitaposott tornacsuka.
Első benyomás, kisugárzás
Ha valamivel kitűnik a ma oly’ divatos, világunt ábrázatú kamaszok sorából, akkor az kétség kívül az, hogy akad egy komolyan vett hobbija, ami lassan már valami másba is átfordul, valami többe, mint egy egyszerű időtöltés. Vannak céljai, elgondolásai, nem csak látványosan szenvedve lenni a nihilben. Ezekért a célokért tenni is kész, nem is egy kalandba keveredett már ezzel az indokkal. Noha neki is vannak lustább napjai, és nem egy kimondott nagyhangú vezéregyéniség, de kitartó és karakán, ha akar valamit. Alkalomszerűen pain in the ass, erre tanúk is akadnak.

Leírás

Különc és ötletszerű. A különleges, szokatlan dolgok villanyozzák fel. Nem hogy nem riad el a hirtelen változásoktól, de kifejezetten spontán személyiség, közel áll a szívéhez a sorsszerűség gondolata. Ezért gondolja rém izgalmasnak, hogy egyszer megkeresi a biológiai apját. Nem mintha hiányozna neki, és nem mintha meglepetés lenne, hogy így van, ez amolyan kész tény a családjukban. Nem volt semmi titkolózás, ármány, vagy cselszövés, anyukája már akkor állapotos volt, mikor megismerte az apukáját. Ő meg egyszerűen rájött a dologra, amikor a suliban a vércsoportokról tanultak. Mint mindenben, ebben is rögtön a kalandot és a lehetőséget látta, amiről máig nem tett le. Apropó kész tények: ezt a sort gyarapítja likantróp volta is. Anyukája révén, születésétől.

Egy asztrológus messziről kiszúrná, hogy vérbeli Vízöntő, levegő jegy: okos, szeret olvasni, vonzzák a művészi irányok, kalandvágyó. Teljesen belevág a koncepcióba, hogy pont a fotózáshoz jött meg a kedve. Profi fényképész szeretne lenni, amikor felnő, saját galériával és mindennel. Szeret szabad és független lenni, ami kamaszgyerek lévén kimerül egyelőre annyiban, hogy a problémáit legalább megpróbálja önállóan, a maga módján megoldani. Igyekszik mindent a maga feje után megtervezni és véghezvinni. Ennek köszönhető, hogy növesztett magának egy praktikus oldalt is, mielőtt maga alá temetné ez a művészlélek típus sablonhányás. Szóval annak ellenére, hogy nem egy harsány, állandóan a hangját hallató valaki, ha érdeke fűződik hozzá, akkor igenis keményen kézbe veszi a dolgokat és kitartással addig-addig hajtja, míg győzelmet arat, vagy megsemmisítő vereséget nem szenved. Elvégre nem a semmitől lesznek jó jegyei, jó fotói, nem a semmitől lett a nyári gyakorlatos diákmelója, és nem a semmitől fogják felvenni a Csontváryra is jövőre.

Karakterkép: Katelyn Nacon


Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2018.12.23. 21:35:39

Ez a karakter az OtherWorlds Studio céghez tartozik.

Üzenet küldése