A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Nyérő Kevin

 
Beosztása: Rendezvényszervező, logisztikus
Nem: Férfi
Életkor: 24 (születésnap: március 20.)
Testalkat: Felfelé egyhetvenkettőnél megállt, szélre pedig egészségesen nem méregeti magát.
Vonások: Valószínűleg negyvenévesen is magabiztosan letagadhat majd egy jó tízest. Örök fiatal – mondják jóindulatúan az idősebb rokonok.
Szem: Egyszerű, világosbarna szemek. Szerencsés fényviszonyban el tudja adni borostyánnak is.
Haj: Egyenesszálú, középbarna. Csokival szokta megvesztegetni az anyját, hogy lenyírja néha.
Általános öltözet
Kaotikus. Amennyire letisztult és csöves hanyag egyik nap, a következőben pedig egy csomó színbe öltözteti magát. Elképesztő, hogy van olyan ember, akinek ennyire nincs érzéke a divathoz.
Első benyomás, kisugárzás
Egy kicsit elvarázsolt ez a fazon – ez szokott az emberek első gondolata lenni. Igazából egészen két lábbal áll a földön, csak a súlytalanságát az emberek gyakran könnyelműséggel tévesztik össze. De még alakul az a személyiség, pár év aztán ki tudja. Ami biztos, hogy nagyon barátságos, széles mosolya van, ezt szeretni szokták az emberek.

Leírás

Mágus családból származik, Pomáz széléről. A nagyszülők már gyerekkorától kezdve szerves részei voltak az életének, és bár a Z generáció híresen technológia függő, Kevin nyarai természet közelien teltek a Martionos évei alatt. A nyár első felét általában Besenyőtelken töltötte a papáék tanyáján, a maradékban pedig a szülei menhelyén segédkezett. Az iskolában is szívesen foglalkozott a sárkányokkal, szerezve néha plusz pontokat is a Ferfexnek. Meglepő mód mégis teljesen talan foglalkozást választott magának végül. Ügyes helyezkedésének hála olyan rendezvények koordinálásában vehet részt, mint például Sziget fesztivál. Egyelőre nem túl sok döntő hatalommal, nem beszélve róla, hogy nehéz egyelőre igazán bizonyítania a kialakult világhelyzet miatt, de nem bánja, nem az a törtető típus. Ráadásul így marad ideje a szüleivel dolgozni a menhelyen is. Szociális élete szinte unalmasnak mondható, jobban kedveli az állatok társaságát amúgyis.

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2018.12.26. 19:07:15

Üzenet küldése