A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Farkas Héla

 
Beosztása: Pultos, a Ópium pultosa
Nem:
Életkor: 27 (születésnap: augusztus 02.)
Testalkat: Magas (180 cm), sportos testalkat - a sok edzés miatt nem mondható törékenynek, inkább vékony és izmos. Valószínűleg sosem a nőies vonalaival fogja felhívni magára a figyelmet, de azért ahol kell, ott finoman gömbölyödik.
Vonások: Sötétebb, kreolos bőr - az a típus, akit azonnal megkap a nap. Kissé széles arccsont, magasabb homlok. Nem klasszikus szépség, de sokan csinosnak találhatják.
Szem: Sötétbarna, enyhén mandulavágású szemek.
Haj: Hátközépig érő, dús, egyenesszálú sötétbarna haj.
Általános öltözet
Sokszor futhatsz össze vele edző- vagy futóruhában. A hétköznapokban ezt ellensúlyozva szereti az eleganciát és a nőiesebb darabokat: kedveli a csipkét, a kötött ruhákat, a finom, szinte láthatatlan kiegészítőket, a krém és púder-színeket. Néha viszont győz a praktikum és a kényelem - ilyenkor farmert visel, sportcipőkkel és egyszerű felsőkkel vagy ingekkel.
Első benyomás, kisugárzás
Nyitott, mosolygós személyiség, aki szívesen megismer másokat - sokat kérdez és élvezi, ha mások élményeit hallgathatja. Szívesen bonyolódik könnyed csevegésbe, de a számára kényelmetlen témákat hajlamos kerülni. Fontos neki, hogy mások kedveljék, ezért igyekszik a társasága kedvében járni. Nagyobb társaságban nehezen találja a helyét és inkább háttérbe húzódik. Gondoskodó és segítőkész, szeretné a körülötte lévő embereket vidámabbá és kiegyensúlyozottabbá tenni. Ha boldog, szinte sugározza a környezete felé örömét, olyan, mint egy cukortól megveszett kisgyerek: folyamatosan pörög és vigyorog. Ugyanígy hajlamos a rossz kedvét is kimutatni másoknak, képes duzzogni vagy épp melankolikusan üldögélni. Konfliktuskerülő, ha valaki megbántja, inkább magában tépelődik rajta napokig, minthogy megbeszélje azt a másikkal.
Kedvenc elsőosztályú léglabdacsapat:

Kedvenc alsóbb osztályú léglabdacsapat:

Leírás

Héla 1992-ben született Győrben - édesanyja, Mirella egyedül nevelte fel, apját nem ismerte. Hamar önállóvá kellett válnia, mivel anyukája rengeteget dolgozott, hogy kényelmesen élhessenek. Ritkán volt jelen Héla mindennapjaiban, amikor viszont volt rá ideje, igyekezett minőségi időt tölteni a lányával. Gyakori hiánya ellenére jó kapcsolatot ápolnak.
Héla első találkozása a mágiával elég traumatikus élmény volt - a szomszéd kutyája néhány nappal korábban elpusztult, egy rémálmokkal teli, zaklatott éjszaka viszont Héla vadmágiája célpontot keresett magának, ennek köszönhetően a re-animált állat megjelent Héla szobájában. Mirella ekkor mesélte el, hogy az apja, aki elhagyta őket, igazából mágus volt - Héla valószínűleg tőle örökölte az affinitását a nekromanciához. Ez az első élmény évekig meghatározta Héla hozzáállását a mágiához - az izgalmas új világ helyett ő egy félelmetes, sötét titkokkal teli közösséget látott, amihez nem akart tartozni. Formális oktatását ezért Mirellával közös megegyezés alapján nem kezdte meg, így sosem lett a Martion diákja - egy sámánközösség segített neki az alapképzettségek megszerzésében Móron. Ennek köszönhetően a nyugati mágia teljesen ismeretlen számára. Héla ezt az időszakot szükséges rosszként élte meg: amint képes volt kordában tartani mágiáját, igyekezett elfelejteni életének ezt a szakaszát. Pozitív élményként a gyógynövények és a természet szeretetét vitte magával - a mai napig igazán az erdőben érzi magát elemében.
Nehezen kötődik másokhoz, és a mélyebb emberi kapcsolatokban sokszor bizonytalanul viselkedik - inkább menekülőre fogja, minthogy őt hagyják el. Emiatt sokszor érezte magát magányosnak, valószínűleg ezt próbálja kompenzálni a szinte már vallásosan űzött edzésekkel: szerette volna megmutatni mindenkinek, hogy erős és kitartó, illetve a fizikai fájdalom átélése mindig könnyített a lelki terhein - és mi fájhatna jobban, mint egy ultratáv. Heti 4-5 alkalommal fut terepen és mellette edzőterembe jár évek óta.
Inkább suttának tartja magát, mint mágusnak, éppen ezért a Széchenyi István Egyetemen tanult tovább és közgazdászként diplomázott. Élete álmát meghatározza a két világ közötti határvonalon történő folyamatos tánc: szeretne egy kis kávézót nyitni, ahol a gyógyteákat, házi sütésű kekszeket és egy menedéket nyújthat az embereknek a rohanó világban - legyen a vendég mágus vagy talan. A La Biscotina megnyitásához szükséges alaptőke egy része már a rendelkezésére áll, viszont a vendéglátásban nincs gyakorlata. Ezért 26 évesen Budapestre költözött, hogy másoktól tanulhasson és tapasztalatot szerezzen.

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2019.02.05. 20:36:43

Ez a karakter a Ópium céghez tartozik.


Ez a karakter rendelkezik egy Démon nevű kissárkánnyal.

Üzenet küldése