A regisztrációval elfogadod a Felhasználási feltételeket.

Menü
Martion Szerepjáték - valósidejű, fantasy alternatív jelenben játszódó fórumos szerepjáték

Útmutató a Martion Szerepjátékhoz
Jegyzetek

Juhász Viktor Barnabás

 
Beosztása: Projektmenedzser, Szinkronszínész
Nem: Férfi
Életkor: 29 (születésnap: szeptember 23.)
Testalkat: 180-at felülről súrolja, edzett, erős alkata van, nem testépítő, de látható az izomzata.
Vonások: Kedves és barátságos, jóképű és megnyerő.
Szem: Mélybarna, átható tekintetével sok érzelmet képes kiváltani.
Haj: Egészen sötétbarna, göndör. Rövidre vágatja, hogy rendezett maradjon a külseje.
Általános öltözet
Általában hanyag elegancia jellemzi - farmer/sportcipő kombóhoz felvesz lazán egy divatos zakót. Nem feltétlenül márkás minden viselt darabja, de tudja, hogyan kell alkalomhoz öltözni.
Első benyomás, kisugárzás
Elsőre jó benyomást szokott kelteni az emberekben, megnyerő a külseje, és jó beszélgetőpartnerre lehet lelni benne. Érezhetően érdeklődő, sosem unalmas. Néha szellemesen kritikus, de általában tudja, hol a határ a viccelődésben.
Szinte mindenkinek feltűnhet róla ránézésre, hogy likantróp, és ezt nem is szeretné semmilyen formában sem titkolni - sőt, mintha büszke is lenne rá.

LeírásNégy éves volt, amikor szülei elváltak, és anyukája új családot alapított Németországban. Nem volt egy igazán könnyű gyerek, a magatartásával rengeteg problémája akadt, édesapja, aki egy jámbor, csendes ember volt, rendszeresen vendégeskedett az igazgatónál.
Tizenhárom éves volt, amikor Vácon egy kirándulás alkalmával egy őrjöngő likantróp rájuk támadt - a dolog pikantériája, hogy nem volt telihold. Édesapját szinte azonnal széttépte, neki szerencséje volt, hogy a falkavezér időben érkezett, és le tudta róla rángatni a vadat. A kórt ettől még elkapta, az anyja pedig nem akarta ezt bevinni az új "tökéletes" családjába, szóval nagyszüleihez került Vácra.
A kis falka befogadta, bár nem volt egyszerű a friss likantróp, magatartásproblémás, éppen serdülő gyereket megzabolázni. A kitartás viszont meghozta a gyümölcsét, a nevelési stílusváltás olyannyira bejött, hogy lassan sikerült szinte teljesen eltüntetni a dühkitöréseit.
Tizenhat éves volt, amikor eldöntötte, hogy ezentúl mindent megtesz azért, hogy MZ büszke lehessen rá. Mára már egy likantróp érdekeket képviselő civil szervezetnél projektmenedzser, mellékállásban pedig szinkronmunkákat szokott vállalni keresetkiegészítésként - amit általában úgyis a falkába forgat vissza.
Huszonhat éves volt, amikor az a megtiszteltetés érte, hogy MZ őt tette meg bétának. Ezt sokkal nagyobb eredményként tartja számon, mint bármit az életében.

//Karikép: Skylar Astin//

Aktuális állapot:

Egyéb információk:
Regisztráció időpontja: 2022.04.25. 17:01:17

Üzenet küldése